tekrar merhaba uzun zamandan sonra forum aklima geldi ve birseyler yazmak istedim. 2009 yazi benim icin cok ilgincdi. en basta bavul da yasadigim sorunlar, kalacak yerde yasadigim sorunlar fln filan bunlarin hepsini atlattim gecti gitti. ise basladim daha sonrasinda tabi iste hic problem yasamadim cnk zor olan bir tarafi yoktu. gayet gusel bir is sureci gecirdim.virginia beach de aslinda cok da gezilecek bir yok ama eger altinda varsa gayet istedigini rahatca yaparsin burda. gerci sadece burasi icin gecerli degil usa in heryeri icin bu durum gecerli. araban varsa rahatsin.cok eglendigim gunler gunler oldu araba kiraladik bush gardens eglence parkina gittik. inanilmaz bir yerdi.gorulmeye degerdi yani.daha sonra bi hafta sonu outlet lere gittik deli gibi alisveris yaptik . aldigimiz parayi bi gusel harcadik. artik calisma vizemin sonuna gelmistim ve 4 arkadas tatil plani yapmistik ve tam 7 gunluk tatile gittik. guzel bir jeep kiraladik.virginia beachten yola ciktik.new jersey,new york,niagara falls,philadelphia,washington DC e gittik. cok guseldi tavsiye ederim her bir sehir gorulmeye deger.biletim normalde 19 ekimdeydi benim ve ancak 6 sina yer bulabildim.suanda onu bekliorum.bu arada evden de cikmam gerekior iki gune bende hava alaninda beklemeyi dusunuorum. nasil olucak bilmiorum.artik hayirlisi gececek bir turlu zaman. bu arada 2010da da kesinlikle usa dayim.gorusmek uzereeee.