Work and Travel
Toplam 126 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: @banu_k (Virginia Beach/VA) 2009

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Selam banu. Bende virginia'daym. Va beache 40 mil uzaktayiz. Dun va beache geldk gezme niyetiyle. Bikac Turk arkadasla konustuk, bikac hafta sonra rus'larin donecegini, is imkani olabilecegini soyledi. Sen ne dersin? Su an haftada 100-150$ kazaniyorum bundan ii is vardr heralde. Va beach fena bi yer degil ama bizim sahillern hic biriyle kiyaslanamaz. Sana ii sanslar. Is konusundaki soruma cvp verirsen sevinirim. Kib, ii geceler...

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Standart artik bitior

tekrar merhaba uzun zamandan sonra forum aklima geldi ve birseyler yazmak istedim. 2009 yazi benim icin cok ilgincdi. en basta bavul da yasadigim sorunlar, kalacak yerde yasadigim sorunlar fln filan bunlarin hepsini atlattim gecti gitti. ise basladim daha sonrasinda tabi iste hic problem yasamadim cnk zor olan bir tarafi yoktu. gayet gusel bir is sureci gecirdim.virginia beach de aslinda cok da gezilecek bir yok ama eger altinda varsa gayet istedigini rahatca yaparsin burda. gerci sadece burasi icin gecerli degil usa in heryeri icin bu durum gecerli. araban varsa rahatsin.cok eglendigim gunler gunler oldu araba kiraladik bush gardens eglence parkina gittik. inanilmaz bir yerdi.gorulmeye degerdi yani.daha sonra bi hafta sonu outlet lere gittik deli gibi alisveris yaptik . aldigimiz parayi bi gusel harcadik. artik calisma vizemin sonuna gelmistim ve 4 arkadas tatil plani yapmistik ve tam 7 gunluk tatile gittik. guzel bir jeep kiraladik.virginia beachten yola ciktik.new jersey,new york,niagara falls,philadelphia,washington DC e gittik. cok guseldi tavsiye ederim her bir sehir gorulmeye deger.biletim normalde 19 ekimdeydi benim ve ancak 6 sina yer bulabildim.suanda onu bekliorum.bu arada evden de cikmam gerekior iki gune bende hava alaninda beklemeyi dusunuorum. nasil olucak bilmiorum.artik hayirlisi gececek bir turlu zaman. bu arada 2010da da kesinlikle usa dayim.gorusmek uzereeee.

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Vay be Izmir 'de konusmustuk simdi ben burdayim sen de geleceksin bircok arkadasta geldi ... Bende simdiden 2010 planlari yapiyorum .Suanda GS gol yedi cok uzuldum .
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı ayhn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selam banu. Bende virginia'daym. Va beache 40 mil uzaktayiz. Dun va beache geldk gezme niyetiyle. Bikac Turk arkadasla konustuk, bikac hafta sonra rus'larin donecegini, is imkani olabilecegini soyledi. Sen ne dersin? Su an haftada 100-150$ kazaniyorum bundan ii is vardr heralde. Va beach fena bi yer degil ama bizim sahillern hic biriyle kiyaslanamaz. Sana ii sanslar. Is konusundaki soruma cvp verirsen sevinirim. Kib, ii geceler...
    Şu mesajıma cevap vermedin ya alacağın olsun banu :P

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)