Alıntı sincili Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaslar ben tekrar amerikya donmek istiyorum uyugun bir sekilde en son gittigimde yeni mezun oldugum icin artik wat`la gidemiyorum zaten bi defa gittim topu topu

hic gitmemis bi arkadasimda benimle gelmek istiyor buyuk ihtimalle beraber gidecgiz oda subatta mezun oluyor ikimizde bilgisayar muh. mezunuyuz.

acikcasi en kotu ihtimalle h2b uygun gibi gozukuyor ama ne yalan soliyim mezun olduktan sonra h2b isleri yapmak istemiyorum ama tekrar bi sekilde donmek istiyorum bana ne onerebilirsiniz sizden oneriler bekliyorum deneyimli arkadaslardan ve bu konuda bana fikir verebilecek arkadaslardan yardim bekliorum ...?
simdiden tesekkurler...!
Evet Sincili, hemen hemen aynı durumdayız ve böyle olanlarda var forumda yani mezun olupta gitmek isteyenler.
Şimdi sana önerim bilgisayar mezunu olduğun için mesela bir kere craigslist te rastgelmişti. bir staj ilanı j-1 vizesiyle overseas wellcome yazıyordu. Yani stajer arayan iş ilanları"IT" sektöründe olabiliyor.
h2b ekonomik krizde yalan oldu gitti, bizleri de mındar etmek üzere bknz: Cornetto & neokimyager
Şahsi düşüncem "IT" ci arkadaş bir şekilde gider ve orada el üstünden IT işleri yapar;
misal: yine craigslist'ten bi ilan eleman diyorki; işte web tasarım yapıyorum işlerim yoğun saati şu kadar dolara bana flash işerimi yapacak eleman, tabi vergi yok kayıt yok, saat ücreti de watdakilerin en az 2 katından başlıyor.