Bende yoneticiyim bana herhangi bir PM gelmedi .Uzaklastirma yapan arkadas gerekli aciklamayi yapacaktir .Ard arda mesajlar atmana luzum yok .
Bende yoneticiyim bana herhangi bir PM gelmedi .Uzaklastirma yapan arkadas gerekli aciklamayi yapacaktir .Ard arda mesajlar atmana luzum yok .
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Ziyaretçi mesajlarına bakarsan görebilirsin mesajımı..PM atmadım Visitor messages' a yazdım...
Durduk yerde siteye girme hakkım elimden alınsın, bütün yöneticilere ziyaretçi mesajı göndereyim, ardından bir cevap gelmesin sonra benim de art arda mesajlar atmama lüzum yok ha, oldu başka bir şey ??![]()
Ayrıca bu açıklamayı yapması için gereken süre ve prosedür nedir acaba şu an hala yargılanıyor muyum ya da suçum kesinleşmedi mi ?ben İnternet üzerinde 40ın üstünde forum sitesine üyeyim 3-5 tanesinde aktif olmak üzere bir kaçında moderatörlük ve yöneticilik yapmışlığım da vardır böyle bir durumla ilk defa karşılaşıyorum o yüzden bu kadar üzerine gitme gereği duydum. Benim bildiğim atılan üyenin atılma nedeni hemen kendine tebliğ edilir. Hem sizin yöneticiler olarak bir paneliniz yokmu bu atılanları atılma sebeplerinin yazdığı veya kendi aranızda bunları tartıştığınız bir platform oradan öğrenip açıklama yaparsanız sevinirim...
İyi günler...
Yapılan Açıklama Nickli Üyeden Alıntı
Konu Nebleux tarafından (22-09-2009 Saat 05:43 PM ) değiştirilmiştir.
Konu Nebleux tarafından (26-09-2009 Saat 02:00 AM ) değiştirilmiştir.
Electr: Neden banlandım siteden ?
http://www.turkishwat.net/member.php?u=4915 ( Electr )
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks