bende bank of america hesabim vardi....ebaydan birsey almistim aba aldigim mali satici gondermedi bende hemen bankaya dispute actim... velhasıl kelam banka bana bir kac salak seyden dolayi dispute mi geri cevirmis ama ben o arada zaten gecici olarak yatirdiklari parayi geri cekmmistim 700 dolar... sonra odemeden geri geldim tr ye....calistigim yere haciz kagiti gelmis collecter office diye paralari tahsil icin calisan yerler varmis, kagitta onlardan gelmis..... bende dedim arkadasa, adama cavap yaz arkadasim memleketine gitmis orda vahim bir akza sonucunu hayatini kaybetmis, eleman yazdi gonderdi sonrada 2-3 ay oldu daha hic bir sescikmadi.......birsey olacaginida sanmam...bu arada 700 dolarlik borc icin 860 dolar fatura gondermisler

birde bunun yaninda tr ye donunce size hic bir sey yapammazlar,arkadaslarin bazilari atmis interpole felan diye, oyle seyler olmaz amerikada para yuzunden insani hurriyetinden ali koyma olmaz ki artik tr dede para yuzunden olmuyor.....bir kac orneklede birsey olmiyacagini pekistirelim: bir arkadas bundan iki yil once wat donusu hava alninda 1000 dolar cekmis atm den simdiye kadar hic birsey olmadi...ikincisi yine iki once arkadasin yaninda calistigi turk partonu 8-10 bankadan kredi karti almis, yine turkiyeye kesin donus yapmadan hepsinin son limitine kadar posaltip trye donmus,elamana birsey olup olmadigini bilmiyorum ama arkadasin dedigine gore kesin donus yapan turklerin cogu boyle yapiyormus...
birde emin olmadigim bir duyuma gore belli bir limite kadar hazine guvencesi varmis bankalara o yuzden ufakteefk paralarin pesine dusmuyorlarmis.......