fubar Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar hepinizin yorumlarını okudum. Ya siz farklı amerikada yaşıyorsunuz yada siz geçinmeyi bilmiyorsunuz..... Ben burda 3 aydır. Çalışıorm hemde öyle ikinci işim filan yok sadece tek işte saatliği 7 dolara haftada 40 saat çalışıorm hatta şu an 30 saate bile düştü. haftada 75 dolar çok dandik bi yere kira ödüyorum. Buna rağmen birtane 96 model ford explorer jipim var. Gittim kendime Xbox elite ve rockband 2 aldım. Hergün mangal, içki desen o biçim gidiyor. buna rağmen hala travel için 800 dolar param var..... Türkiyeye dönmeyi hiç istemiyorum. Ama ipe ipe dönüyorm bu sene mezun olup tekrar dönmeyi düşünüyorum. Çünkü mühendis olarak mezun olucağım ve (eğer çok pozitif düşünüp iş bulabildiğimi varsayarsak) en fazla 700-800 liraya işe başlıyacağım. Bi araba almak için belki 5 yıl çalışacağım oda hiç yemek yemediğimi varsayarsak.... Bırakın allah aşkına yaaa iki dakka zor çalışmak işinize gelmiyor. Adamlar (Managerlar) adam gibi çalışana hakkını adam gibi veriyor adam gibi davranıyorlar. Sıkın biraz bi yerinizide işten kaytarmayın doğru düzgün hakkını vererek çalışın. Hakkınızı alırsınız emin olun!!!!
Bookmarks