valiz dolaba sığmazsa, sadece önemli eşyaları kitleriz biz de. diğerleri de allaha emanet artık![]()
valiz dolaba sığmazsa, sadece önemli eşyaları kitleriz biz de. diğerleri de allaha emanet artık![]()
Valla bizde new york a geliyoruz bir kaç gün hostelde kalmayı düşünüyoruz arada iş bakıcaz kendimize iki kişiyiz..
Genelde sorun cikmiyor ya. Herkes laptopunu telini falan salonlarda birakip gidiyor. Suan benim tum esyalarim odada. Odanin kapisinida sonuna kadar acmisiz. Kac gundur birsey oldugu yok. Tabi insandan insana degisir ama pek sorun olacagini sanmiyorum ben. Valizinize koyun odada dursun yeter
arkadşlar bu rezervasyonu ne zaman yapmamız gerekir ki ruslar burda da önce davranmasınlar
Hostelworld.com dan rezerv. yapacagin hostelin ne kadar odasi kaldigina bak. 2-3 kisilik yer kalmissa yaparsin. Cok varsa yapmazsin. Belli olmaz ama genelde hafta sonlari dolu oluyor. Hafta ici yer rahat bulunabiliyor. Ama su zaman yap bu zaman yap sacma olur birazHostela gittiginde de yer bulabilirsin duruma gore degisir.
Rezerv yapinca %10 unu oduyorsun. Kalanini hostelde oduyorsun.
arkadslar bnde 20 eylul civari newyorka gelicem 23unde de donus ucagim war bu tarihler arsi newyorkta olucak warsa hem belki beraber kalirz guvenlik acisindan hemde beraber gezebelirz war bu tarihlere newyorkta olcak olan
Arkadaslar tum yorumları okudum sıze bır sorum var..sızce bu hostellerin ortalamalarını alırsak en iyi hostel hangisi?manhattan ınn mi,chelsea ınternatıonal house mı,yoksa jazz on the park mı??tesekkurler..
Favori olarak Manhattan Inn ve Chelsea Int. bence .Erkekler ve uygun arayanlar icin Jazz on the Park ...
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Benım favorum l-hostels. begenmezsenız paranızı ben ıade edecegım :P
Bugun manhattan ınn ın onunden gectım bına fena sayılmaz. chelsea yı goremedım daha denk gelmedı hıc
chelsea ınternatıonal house fena sayilmaz.
biz KARŞIYAKAlıyız!!
şu anda chlesea spot ta kalıyporum pek iyi olduğu söylenemez özel odaya 2 gün 2 kişi 252 ödedik![]()
arkadaslar biz Jazz On The Park Hostelde 6 gecelik rezervasyon yaptırdık.yalnız sonradan farkettik orada 4 kişilik male ve female oda secenekleri olmasına ragmen biz 4 kişilik mixed odalardan secmişiz bu bir sorun yaratmaz degil miyani adamlar gelince siz neden mixed sectiniz demez herhalde
bilgisi olan varmı?
arkadaslar manhattan inn'de gecelik 45 dolar dio bu fiyat adam bası mı yoksa oda bası mı yardımcı olursanız sevinirim..
@azuhazu ilginç bir çözüm önerisigercekten bir sorun olmaz degil mi.oraya kadar gidip ortada kalmayalım
![]()
hesap nonuzu pm atarsınız
ıstersenız 6 erkek rezerv. yaptırın bırsey olmazarkadaslar biz Jazz On The Park Hostelde 6 gecelik rezervasyon yaptırdık.yalnız sonradan farkettik orada 4 kişilik male ve female oda secenekleri olmasına ragmen biz 4 kişilik mixed odalardan secmişiz bu bir sorun yaratmaz degil mi yani adamlar gelince siz neden mixed sectiniz demez herhalde bilgisi olan varmı?ben olsam ayrı ayrı odalarda 4 kısı kalırdım :P
fıyatlar kısı basıdır. ama hostelworld de rezerv. yaparken bak orda yanda 2 kısıyı sec ona gore para bellı olur.arkadaslar manhattan inn'de gecelik 45 dolar dio bu fiyat adam bası mı yoksa oda bası mı yardımcı olursanız sevinirim..
cok fazla odemıssınızşu anda chlesea spot ta kalıyporum pek iyi olduğu söylenemez özel odaya 2 gün 2 kişi 252 ödedikyarı fıyatına daha luks yerde kalabılırdınız. kı gunlugu 125$ a otel bulabılırdınız
![]()
Peki.
@manhattan
hemen atyrm hsp nosunu))
S-pectacular
Arkadaslar New York ta chelsea international hostel icin hostelworld.com dan rezervasyon yapamiorum neden surekli hata verio anlamiorum..patronla bugun denedik baya yapamadik..Kredi karti onun isim benim bunla ilgili sorun varmi bilen birisi cevap verirse sevinirim...
kart ismi onemli degil. bide hostelin sitesine girip rezerv. yapmayi dene. karti nette kullanilmaa kapali falan olabilr
nette kullanima kapali olmadigini cok ii bilorum kartiyla binlerce dolarlik alisveris yaptimsimdi birde sitesinden denicem..
24-27 eylul arasi ny de olupta konaklama skntsi olan ?
ben varim 24 u newyorka gelcem 26 sinda doncem tr ye.. :S![]()
ben ve benim rus zaten tek degilim sadece kisa olan cumlenden ne cikcagini sormak icin ben varim diye cevap verdim... 100 dolar olan odada sen ben ve 1 kisi daha kalabilirmi 30ksur dolarmi odenmis olcak adam basi?yoksa bu oneri ben ve benim partnerim icinmi
Chelsea international hostelden rezervasyonumu yaptirdim..Rus elemanla birlikte gidiyorum burdan arkadas..Ben chelsea international hosteli map te gordugum kadariyla kotu biryerde degil..ama benim jfk ya nasil gidecegim ona ihtiyacim var.Birde newyorkta gunluk genel olan herseyi kapsayan turlar var gordum ama katilan varmi daha once?anlatabilirmi bilenler..
Şu anda 8 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 8 misafir)
Bookmarks