ya amerikadaki geçirilen zamanı beğenmediğinizde amerikadan tiksindiğinizde ister bell person ol istersen doktor olarak çalış orda olmuyor olmuyor ayrıca hiç para kazanamadım diyebilirim rahatça dönmeden önce sadece ipod touch ve sony foto makinesiyle döndüm çünkü ilk aylar nerdeyse işsiz kaldım haftada 3-4 gün off day vermişlerdi. tekrar söylüyorum macera bile arıyorsanız hatta bela arıyorsanız size work and travel ı tavsiye etmiyorum daha doğrusu amerikaya work and travel ile gitmenizi tavsiye etmiyorum. hiç bir sosyal insani hakkınız yok gidenler de ' wat bu o kadar olcak' demesin burda insan haklarından sağlıklı yaşama gururunla onurunla yaşama hakkından bahsediyorum işte çalışırken kolu bir kadına yanlışlıkla çarptı diye işten atılıp nerdeyse hapishanelik olmaktan bahsediyorum biri size çok ağır hakaret ettiğinde sizinde ona aynı şeyi söyleme hakkınız olmamasından eğer sizde küfrederseniz mahkemeyle başınızın belaya girmesinden bahsediyorum işte çalışırken küçük bir çocuk düşmesin diye elinden tuttuğunuzda aldığınız serious uyarılardan bahsediyorum !
bu dediklerinin watla ilgisi yokki.amerikaya ne şekilde gidersen git durum aynıdır.ben kıza yaşını sordum diye beni cinsel tacizle suçlamıştı.yani wat değilde f1la git turistle git sonuc aynıdır fark yoktur.ben hepsiyle gittim çunku...
bu dediklerinin watla ilgisi yokki.amerikaya ne şekilde gidersen git durum aynıdır.ben kıza yaşını sordum diye beni cinsel tacizle suçlamıştı.yani wat değilde f1la git turistle git sonuc aynıdır fark yoktur.ben hepsiyle gittim çunku...
keşke abdye gıtmeden tr de daha ısını ayarlasaydın..hanı sabıt kacak calısabılecegın bır ıs.yatacak yer vs...
bu arada kıza yaşını nasıl sordun,,kendı kemerını cıkarırken felanmı sordun umarım polıse felan tasınmamıstır olay
keşke abdye gıtmeden tr de daha ısını ayarlasaydın..hanı sabıt kacak calısabılecegın bır ıs.yatacak yer vs...
bu arada kıza yaşını nasıl sordun,,kendı kemerını cıkarırken felanmı sordun umarım polıse felan tasınmamıstır olay
yok ya ne polise tasınacak arabada giderken sorduydum.okula soylemiş ondanda birşey çıkmadı.kaçak olarak turkiyeden işini nasıl ayarlıyacaksın anlamadım...
Bookmarks