Work and Travel
Toplam 13 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 13 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 2yıllıklar?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı turka_01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aga cok sagol yaa.vallaha ıcım acıldı msjını okuyunca.ben gıdıp amerıkayı gomeyı cok ıstıyorum ve bu macerayı yasamak ıstıyorum.ıngılızcemı gelıstırıyorum su sıralar.2yıllıkta sorun olmadıgına gore buyuk bı sorun yok sanırım.bıde babacan ordakılerı gerı donecegıme ıkna etmem gerekıyormus bunu nasıl yapabılırım?ben sporcuyum zaten donup mıllı takım secmelerıne gımem gereklı.ayrıca bankada para gosterırsem bır yararı olurmu?
    bana sorucak olursan bankada para göstermene hiç gerek yok.. eğer lisansın varsa, döndüğünde milli takım seçmelerine katılacağını belirten kıytırıktan bi kağıt hazırla.. hocan sana referans olsun. eğer hocan zamanında benimkisi gibi milli takım hocasıysa vize almanı çok kolaylaştırır......

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Lightbulb

Alıntı atlantiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bana sorucak olursan bankada para göstermene hiç gerek yok.. eğer lisansın varsa, döndüğünde milli takım seçmelerine katılacağını belirten kıytırıktan bi kağıt hazırla.. hocan sana referans olsun. eğer hocan zamanında benimkisi gibi milli takım hocasıysa vize almanı çok kolaylaştırır......
    abı bu referans mevzusu ıngılızcemı olcak nasıl hazırlıcam bunu?ya burdan bıtanesıde sakın kurallara uyan bırı olmalısın dedı.yoksa bu konularda cok dıkkatlıler haytta vıze vermezler dedı.sakın soleme dedı boxor oldugunu kavgacısın fılan dıye vermezler dedı.sen en dıon abı bu ıse?en ıyısı soylememek heralde...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks