@ S-pectacular
abi 3 aya dolar demişsin ama şimdiden kaydolmann çoğu şirkette 400$ a varan indirimleri var zaten kaydolcm bi şirkete şimdiden kaydolup indirimden faydalanmak istiyorum
@ S-pectacular
abi 3 aya dolar demişsin ama şimdiden kaydolmann çoğu şirkette 400$ a varan indirimleri var zaten kaydolcm bi şirkete şimdiden kaydolup indirimden faydalanmak istiyorum
bu sektorde 100un uzernde firma var ve her sene bir okadar da acilip kapaniyor..egerki 400 dolar indrime saglio diosan git ve kaydini ol..ama emin ol o adini sanini duymadgin sirket ile magdur olma sansin fazla..burda onemli olan su 100-200 dolar daha az verip de abd de magdur olup cile dolu 3-4 ay gecirecegine 200 dolar fazla ver ama kontratni yap , sigortan varmi kontrol et , isverenini arat ve hangi tarhde oraya gidcegini teyid ettir..belli basli bu sektorde soz sahibi sirketledn yola cikm derim sna..
S-pectacular
çok doğru söylüyosun ama adı sanı duyulmamş dedğn şirketi burda yazarsam şok olursun(pm atardm ama daha msj sayım az) bu işin önde gelenlerinden bende bukadar sağlam die düşündüğüm firmadan böyle indrimi duynca elmi çabuk tutim die düşündüm. 100 200 tmm da 400$ benm içn iyi para
tamam iste demek istedgm zaten illede cok buyuk firma veya sayilir firmalardan olmasinada gerek yok..asil anlatmak istedgim su sna bnm..mesela sana kayt su tarhe kadar 100-200 dolar kampanya der ve 1000 alicahina 800 alirla..ama o para snnden baska sekilde cikar..yani o 200 dolari baska seyin uzerine eklerle ve sende asz odedgni dunursun..sonucta sayili olan firmalrin aldgi para 100 dolar fark eder birbrlerndn hemn hemen..tabi braz da sans faktorude var bu islerde,,ama tabi eminsen yinede kendnden git durma yap kaydini
S-pectacular
S-pectacular
bilgilerinizi ve deneyimlernizi paylaştığınız içn çok teşekkürler daha önce gidp gören birisi olarak NJ atlantic city, New Hempsire Hampton beach, South Carolina myrtle beach, Maryland ocean city, NJ Wildwood hakkında bildiklerinizi paylaşırsanız çok sevinirim hem 2010 düşünenlerede faydası olabilir
Şu anda 8 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 8 misafir)
Bookmarks