Work and Travel
Toplam 501 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: >>> 2010 Work And Travel Düşünenler <<<

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

@ S-pectacular
    abi 3 aya dolar demişsin ama şimdiden kaydolmann çoğu şirkette 400$ a varan indirimleri var zaten kaydolcm bi şirkete şimdiden kaydolup indirimden faydalanmak istiyorum

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı beyazitcakir31 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @ S-pectacular
    abi 3 aya dolar demişsin ama şimdiden kaydolmann çoğu şirkette 400$ a varan indirimleri var zaten kaydolcm bi şirkete şimdiden kaydolup indirimden faydalanmak istiyorum
    bu sektorde 100un uzernde firma var ve her sene bir okadar da acilip kapaniyor..egerki 400 dolar indrime saglio diosan git ve kaydini ol..ama emin ol o adini sanini duymadgin sirket ile magdur olma sansin fazla..burda onemli olan su 100-200 dolar daha az verip de abd de magdur olup cile dolu 3-4 ay gecirecegine 200 dolar fazla ver ama kontratni yap , sigortan varmi kontrol et , isverenini arat ve hangi tarhde oraya gidcegini teyid ettir..belli basli bu sektorde soz sahibi sirketledn yola cikm derim sna..
    S-pectacular

**Newyork-boston-massachusetts-philedelphia-atlantic city-new jersey-washington**

--------------------------------------------
    did you start to feel it!!! by@S-pectacular

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı S-pectacuLar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu sektorde 100un uzernde firma var ve her sene bir okadar da acilip kapaniyor..egerki 400 dolar indrime saglio diosan git ve kaydini ol..ama emin ol o adini sanini duymadgin sirket ile magdur olma sansin fazla..burda onemli olan su 100-200 dolar daha az verip de abd de magdur olup cile dolu 3-4 ay gecirecegine 200 dolar fazla ver ama kontratni yap , sigortan varmi kontrol et , isverenini arat ve hangi tarhde oraya gidcegini teyid ettir..belli basli bu sektorde soz sahibi sirketledn yola cikm derim sna..
    çok doğru söylüyosun ama adı sanı duyulmamş dedğn şirketi burda yazarsam şok olursun(pm atardm ama daha msj sayım az) bu işin önde gelenlerinden bende bukadar sağlam die düşündüğüm firmadan böyle indrimi duynca elmi çabuk tutim die düşündüm. 100 200 tmm da 400$ benm içn iyi para

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

çok doğru söylüyosun ama adı sanı duyulmamş dedğn şirketi burda yazarsam şok olursun(pm atardm ama daha msj sayım az) bu işin önde gelenlerinden bende bukadar sağlam die düşündüğüm firmadan böyle indrimi duynca elmi çabuk tutim die düşündüm. 100 200 tmm da 400$ benm içn iyi para
    tamam iste demek istedgm zaten illede cok buyuk firma veya sayilir firmalardan olmasinada gerek yok..asil anlatmak istedgim su sna bnm..mesela sana kayt su tarhe kadar 100-200 dolar kampanya der ve 1000 alicahina 800 alirla..ama o para snnden baska sekilde cikar..yani o 200 dolari baska seyin uzerine eklerle ve sende asz odedgni dunursun..sonucta sayili olan firmalrin aldgi para 100 dolar fark eder birbrlerndn hemn hemen..tabi braz da sans faktorude var bu islerde,,ama tabi eminsen yinede kendnden git durma yap kaydini
    S-pectacular

**Newyork-boston-massachusetts-philedelphia-atlantic city-new jersey-washington**

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

..mesela sana kayt su tarhe kadar 100-200 dolar kampanya der ve 1000 alicahina 800 alirla..ama o para snnden baska sekilde cikar..yani o 200 dolari baska seyin uzerine eklerle ve sende asz odedgni dunursun..
    tabiki haklısınız bu konuda zaten tecrübesizim böyle oyunlar yapıyor olabilir şirketler. bu oyunlara gelmemek içn araştırıyorum foruumlarda ve acele edip kaydımı yaptırmıyorum hemen

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

tabiki haklısınız bu konuda zaten tecrübesizim böyle oyunlar yapıyor olabilir şirketler. bu oyunlara gelmemek içn araştırıyorum foruumlarda ve acele edip kaydımı yaptırmıyorum hemen
    aynen aceleye gerek yok..onunde cok zaman var daha
    S-pectacular

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

aynen aceleye gerek yok..onunde cok zaman var daha
    bilgilerinizi ve deneyimlernizi paylaştığınız içn çok teşekkürler daha önce gidp gören birisi olarak NJ atlantic city, New Hempsire Hampton beach, South Carolina myrtle beach, Maryland ocean city, NJ Wildwood hakkında bildiklerinizi paylaşırsanız çok sevinirim hem 2010 düşünenlerede faydası olabilir

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 8 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 8 misafir)