bende 2010 wat a katılmayı düşünüyorum ve ilk adım olarak 3 aydır şirket araştırıyorum
bende 2010 wat a katılmayı düşünüyorum ve ilk adım olarak 3 aydır şirket araştırıyorum
bu 2010 başlığı diğer başlıkardan çok farklı her yer reklam olmş fake üyeliklerden
aynı durumdayız. Gereken hususlarda birbirimize yardımcı olup bu başlık altından bilgilendrebiliriz...
yok fake üyelik görmedim başlıkta, o üyelerin mesajlarının altında çıkan reklamlar bu forum tarafından otomatik olarak çıkartılıyor. Yoksa fake bişey yok.![]()
iyi düşünün taşının kaşının hatta.birde iyi arastırın.
Peki.
hayır reklamlardan bahsetmiyorum arkadaşım adam üyelik açmş 2. mesajnda bir şirketi övmüş yada diğerlerini karalamış bunlardan bahsediyorum
evet arkadaşlar bu kadar mı ya nerde 2010cu lar
3 aya yakin bu sayfalar dolmaya baslar)panige gerek yok
S-pectacular
WAT'a katılacak olan arkadaşlar eğerki bu deneyimi sizde çileli yaşamak istiyorsanız önünüze gelen bir ajansla bunu çok kolay geröekleştirebilirsiniz.Ben bu durumdan son anda kurtuldum ilk anlaştığım ajansla New York yolcusuydum ve parkta calısıcaktım ki eğlenceli olmasını istiyordum herşeyin.Ama ds dedikleri form bir türlü gelmek bilmedi, uzattılardda uzattılar ki ben ekimde kayıt oldum 3 arkadasımla, size önerim bu işi geröekten benimseyen ajansı tercih edin.benim formum gelmeyince diğer arkadaşlarım kaydını çok önce başka bir ajansa almışlardı ki ben endişeliydim bu konuda. ds formu gelmeyşnce vizeyede girmedim canım sıkıldı bu durumdan bende olaylı bir şekilde değiştim ajansımı.Arkadaşlarım gecmıs oldugu ajans ıle adresım degıstı CA los angeles ta bır parkta iş ayarlandı. Her şey okadar kısa surede öyle güzel geçtiki anlatamam.2 haftada ds formum geldi ve ön mülakattı vizeydi derken herşeyde yanımda oldular ve benim aramama rağmen herşeyi arayıp bildirdiler. işin en güzeli yalnız değildik orada bizi havaalanında karşıladılar new york hep aklımdaydı ilk gün orayıda gezdirip anlattılar sagolsunlar.Ayrıca telefon verdiler bize orada şubelerinin olması en büyük etkendi bizim için.telefonla bazen saat farkı yuzunden ulaşamasakta mutlaka aradılar bizi.(ajansı öğrenmek isteyenler özel mail atabilir arkadaşlar gerçekten orada mağdurlarıda gördüm neler çektiklerini flan, inanın orada bizimle ilgilenenler ellerinden geldiği kadarıyla onlarada yardımcı olmaya çalıştılar) Parkta çalışmak çok eğlenceliydi ilk başta alışmak zaman aldı ama çocukların genelde geldği bir parktı. Çokta güzeldi zaten Los angeles ı mutlaka görmenizi tavsiye ediyorum eşsiz bir deneyimdi.![]()
Wat sisteminde şirket seçimi gerçekten önemli bir kriter, bu yüzden iyi araştırıp iyi düşünüp taşınmak gerek. Ucuz olacağına 100-200USD daha fazla para verip iyi bir şirket ile anlaşmak tercihimdir...
adı sanı en duyulmus sırketle gıttık de ne oldu![]()
bı de sırketın genel muduru televızyonda work and travel programını anlatan bı programda hala piskin piskin konusuyo...' ogrencıler amerıkaya gıtmeden once ısverenle konussunlar oraya gıttıkten sonra sız kımsınız benım sıze ıhtıyacım yok demesın ısveren' dıyo...social securıtyde Turklerle karsılasan arkadasımın dedıgıne gore aynı olay williamsburgda KFC de calıscak olan 8 turk gencının de bsaına gelmıs ve gonderen sırket de aynı sırket...
benim taniyip da bu sene amerikaya giden arkadaslarimin hic abartmiyorum hepsi gitikleri sirketler yuzunden perisan oldular bu belkide bu seneye ozgu olan biseydir cunku 2008 yazinda ne cevremdeki arkadaslarimin basina ne de benim basima boyle bisey gelmemisti ta ki bu seneye kadar memnunduk sirketlerden..
biz KARŞIYAKAlıyız!!
@ S-pectacular
abi 3 aya dolar demişsin ama şimdiden kaydolmann çoğu şirkette 400$ a varan indirimleri var zaten kaydolcm bi şirkete şimdiden kaydolup indirimden faydalanmak istiyorum
bu sektorde 100un uzernde firma var ve her sene bir okadar da acilip kapaniyor..egerki 400 dolar indrime saglio diosan git ve kaydini ol..ama emin ol o adini sanini duymadgin sirket ile magdur olma sansin fazla..burda onemli olan su 100-200 dolar daha az verip de abd de magdur olup cile dolu 3-4 ay gecirecegine 200 dolar fazla ver ama kontratni yap , sigortan varmi kontrol et , isverenini arat ve hangi tarhde oraya gidcegini teyid ettir..belli basli bu sektorde soz sahibi sirketledn yola cikm derim sna..
S-pectacular
çok doğru söylüyosun ama adı sanı duyulmamş dedğn şirketi burda yazarsam şok olursun(pm atardm ama daha msj sayım az) bu işin önde gelenlerinden bende bukadar sağlam die düşündüğüm firmadan böyle indrimi duynca elmi çabuk tutim die düşündüm. 100 200 tmm da 400$ benm içn iyi para
tamam iste demek istedgm zaten illede cok buyuk firma veya sayilir firmalardan olmasinada gerek yok..asil anlatmak istedgim su sna bnm..mesela sana kayt su tarhe kadar 100-200 dolar kampanya der ve 1000 alicahina 800 alirla..ama o para snnden baska sekilde cikar..yani o 200 dolari baska seyin uzerine eklerle ve sende asz odedgni dunursun..sonucta sayili olan firmalrin aldgi para 100 dolar fark eder birbrlerndn hemn hemen..tabi braz da sans faktorude var bu islerde,,ama tabi eminsen yinede kendnden git durma yap kaydini
S-pectacular
S-pectacular
bilgilerinizi ve deneyimlernizi paylaştığınız içn çok teşekkürler daha önce gidp gören birisi olarak NJ atlantic city, New Hempsire Hampton beach, South Carolina myrtle beach, Maryland ocean city, NJ Wildwood hakkında bildiklerinizi paylaşırsanız çok sevinirim hem 2010 düşünenlerede faydası olabilir
new jerrsey , atlantic city , maryland gezilipgorulecek hatta calisma imkanlarinin oldgu yerler tabi..
atlantic city ozellikle gazinolarin bol oldgu yerdir..marylanda da turtlerin cok ugrak oldgu mekanlardann
S-pectacular
atlantic city den memnun olan arkadaslarmiz vardi ama memnun olmayanlarda vardi..sahsen ben orda travel yaptim cok guzeldi..ozellikler gecelri cok guzel![]()
S-pectacular
beyler benim gibi seneye gidicek olan ve araba alıcak çalışacak ve gezicek olan var mı şöle 2-3 kişi birleşip altımıza bi suburban, tahoe tarzı bşi çekip amerikan ruyasını yasamak isteyen var mı :d ?
zaten genelde bu saydiklarini yaparken trkiyey dondgunde cebnde sadece 3-5 kurus kalio..otobuse paran bile kalmio genelde![]()
S-pectacular
beyler çalışıcaz tabi ama deli gibi paramı hiç harcamıyım yapmıcam ben amaç en az 2 ay çalışıp arabayla gezebildiğim kadar yer gezip görmek para biriktirmeye başlıyorum şimdiden 1000 1500$ a o arabaları gördükçe içim gidio bende o arabaların canını çıkarmalıyım diorm![]()
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)
Bookmarks