Work and Travel

Sonuç: Fiyat nasil?

Katılımcı sayısı
4. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • ucuz

1 25,00%
  • normal

1 25,00%
  • pahali

2 50,00%
Toplam 24 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 24 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Dell laptop

Konulanmış Görüntüleme

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı manhattan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cogu ozellige gereksz para vermis olacaksin. Suanda 4gb ddr2 yi kullanamiyorken 6gbddr3... Laptopun 6ddr3 olacak ama 4gb ddr2 olsa yine ayni performansi alacaksin. Ki 2gb ddr3 ramler 100$ falan...

-islemci zaten cosmus. Ama yine abarti diyorum. 2.53 hayli hayli isini gorurken 2.8... yaklasik olarak %10 hiz katar laptopa ama o kadar para vermene degecek mi....

Dun sony de laptop baktim. c2 duo 2.53, 400 gb harddisk, 4gb ddr2 ram, ati 4500 yada 4650 ekran karti 999$+tax=1088$ falana denk geliyor. hadi 150$ islemci, 250$ ram, 50$ harddisk farki koyup seninkinle ayni ozellik yapsak 1533$ yapiyor. bi yanda sony bi yanda dell...

dell marka bi laptopa o kadar para vermem ben. pahali bi laptop alacaksan sony falan al. Ki sony nin sitesinde laptopu sen yaratiyorsun. dis gorunumu secip istedigin ozellikleri ekle satin al laptopu. (14' laptop var kasasi cok guzel. Ayrica cam in soluna 2 satir kristalle istedigini yazdirabiliyorsun alirken.. Ama 2 hafta suruyor bu islem...

ben olmam o paraya gider sony yada macbook alirim daha iyi

bu arada modeli ne. link atarmisin.
    Benim bundan bi onceki laptopum sony vaio du ve cekmedigim cile kalmadi laptop 2005 te aldim 1 yildir yumruklayarak aciyorum, durmadan hata veriyo, bataryayi gormuyo(sonynin kendi formuna gidersen en cok sikayet edilen konunun batarya sorunu oldugunu gorursun) ekranin ortasinda kalin kocaman sari bi cizgi var gitmiyo. Sony`nin saadece adi para ediyo yani. Apple i da arastirdim bunun yarisi kadar ozellikte bile olmayan laptop`a 2000$ + tax istiyolar (15 inc). benim alicagim dell 16 inc full-high def. widescreen RGBLED LCD (1920x1080)

dell cok iyi marka bence burda birsuru amerikaliya sordum baya da arastirdim en iyisi ve ucuzu dell gibiydi. Hem ben bu laptopu bi 5-6 yil kullanmayi dusunuyorum. Bu dellin studio xps 16 modeli. Ben kendime gore personalize etetim. linki de bu :
    http://configure.us.dell.com/dellsto...formance-deals
    Konu yasin89 tarafından (29-08-2009 Saat 03:23 AM ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)