cevaplar için teşekküler kusura bakmayın hemen cevap yazmak mumkun olmuyor affınıza sıgınıyorum ilk olarak valla musteri hizmetlerindeki kadınla sevgili olduk nerdeyse her aksam arayıp 15 dakka muhabbet edıyom şimdi yine aradım bu seferliğine hesabımı acacağını soledı ve actı sonra dedı bankanı ara bıllıng adresınle shipping adresini aynı yap ve telefonla mail adresinide eklettir dedi yaptım yeniden sipariş verdim sanırım bu sefer oldu ama daha shipping yapılmadı bu arada fotograf makinesi alan arkadaşa tavsiyem alırken ürünü sağlayan firmaya çok dikkat et bende factorydepot dan aldım farketmeden defolu cıktı

2 haftadır onla ugrasıyom aslında defoda denmez kucuk bı sıyrık ıste ne biliyim sonra billing information ı fax ceken arkadaşa da dikkatli ol onuda araştırdım bendende aynı şeyi istemişlerdi bu istedikleri fazla özel ve önemli bilgiler içeriyormus ve konustuğum görevli firmanın bunun istemesinin yasal olmadığını ve tehlikeli olabileceğini ve göndermemem gerektiğini söyledi yine sorunuz olursa cevaplarım
Bookmarks