gitmeyi düşünüyodum ama buraları gördükten sonra vazgeçenlerdenim. Benim gibi damak tadı ve rahatına düşkün biri için çekilmez bişey work and travel. Belki iş seçimimden dolayı gereğinden fazla yoruluyorum ama Amerika'da yaşamak cidden zor bişey
gitmeyi düşünüyodum ama buraları gördükten sonra vazgeçenlerdenim. Benim gibi damak tadı ve rahatına düşkün biri için çekilmez bişey work and travel. Belki iş seçimimden dolayı gereğinden fazla yoruluyorum ama Amerika'da yaşamak cidden zor bişey
Bindik bi alamete, gediyoz kıyamete
tarik chealse macina bile gittin be kanka daha ne istiyon.kal sen orda..yasanmaz mi orda![]()
S-pectacular
ne iş yapıyorsunuz?
bende rahatına düşkün biriyim.banada fazlasıyla zor geldi.rahatıma düşkünlüğümü bir kenara bırakırım diye düşünüyordum ama yok ya bu eziyet çekilmez.paranız varsa amerikaya travel and travel için gelin.yoksa zaten ancak work and work yapıp dönersiniz
Bende düşünüyorum. Kısmetse Washington
ailem izin verirse kesinlikle gelicem
Gelmeyi dusunenlere tavsiyem hayatinizin firsatini kacirmayin: hayatta ne kadar zorluk varsa hepsini ogrenirsiniz amerikada: yerde yatarsiniz, sokakta kalirsiniz, ac kalirsiniz, issiz kalirsiniz, gelmeden once 8000$ kazanacam diye gelirsiniz gelince 1000$ anca kazanirsiniz ama hayatinizin deneyimi olur sizi gelecege hazirlar sadece yapmaniz gereken sey pes etmemek. is arayin bulursaniz hemen calisin parasina zorluguna bakmadan sonradan daha iyisini bulursunuz sadece basiniza cok enterasan seyler geliceni bilerek gelin herseye hazirlikli olun. Sirketinizin hic bir soyledigine inanmayin kimseye bagli kalmayin sirket is vermiyosa kendiniz bulmaya calisin. Sonucta kimse bizi okul gezisine cikarmiyo kocaman kocaman insanlariz hayatta kalmanin yolunu bulmamiz lazim. 20 yasindayim tanistigim amerikali cocuklara ilk isim deyince sok oluyolar herifler 10 yasindan beri calisiyo 15 yasindan beri yalniz yasiyo. Neyse konu su ki hayatinizin deneyimi olur. En azindan amerikayi gordum dersiniz.
merhaba 2010 yazında wat programı ile amerikaya gitmek istiyorum.. sanırım kararımı florida destinden yana kullanıcam.. florida destin konusunda bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımlarını rica ediyorum.. bir de şuan united towers diye bir şirketle konuşuyorum bukonuda bir bilgisi olan varsa ve benle paylaşırsa çok memnun olurum şimdiden teşekkürler...
bu yorum tam olarak durumu ozetlemis bence. kesinlikle yuksek hayaller ile gelmeyin cunku kimse burda yarinin ne olacagini bilemiyor. sansin varsa cok kazanirsin, ama yoksa karnini doyurur birazda gezersin. ama sana kazandiracaklari (yukaridaki yorumda oldugu gibi) yaninizda bir omur kalacaktir.
bence gelin, bende neden olmasin? diyorum 2010 icin...
Work and Travelda oradayken çalışmaktan bunaldığında doğru düzgün yemek yemeği düşündüğünde geçerkten bunalıyor bzaen, aynen bende de öyle oldu ne işim vae ben neden bu işleri yapıorum vs vs düşünmüyor değilisniz.. ama sonra gezme kısmında veya alışveriş yaparken veya edindiğiniz dostlukları düşündüğünüzde ve türkiyeye döndüğünüzde özlüyorsunuz ya.. değiik bir deneyimm, garip hisler uyandırıyor! bence her şekilde bir kere gidilmeli.. 2010 düşünenlere bol şanslar.. umarım bende gidebilirimm..
2010 icn bnde dusunmuyor degilim..mezuniyet ve sonra abd
ama bu sefer amcim calismak degil fazla...
her yeri gezmek..once araba almak ve her yere ulasabilmek..bol bol fotolar videolar cekip dolu dolu maceralar yasamak
S-pectacular
benim bu sene gelirkende kafamda heryeri gezmek macera yaşamak vardı.fena parada kazanmadım aslına bakarsan ama yanımdaki arkadaş bir anda paragöz birine dönüşünce araba almak gezmek vs bütün hayaller suya düştüberaber gidilecek arkadaşı gezme düşünülüyosa iyi seçmek lazım..
global vızyonda mı sorun cıkmıyormus![]()
Peki.
Öyleymiş baksana bende şaşırdım :S
walla ıyı arastırın hepsı beynınızı bulandırıyor gıdene kadar ...abd sınırlarından ıcerı bedenınız gırınce sorunlar baslıyor havaalanında![]()
Peki.
S-pectacular
S-pectacular
Evet 2010 WAT Sezonu için firmalar şimdiden promosyonlar yapmaya başladı. (850 - 900$) Benim WAT yapmış arkadaşların firma önerilerine ihtiyacım var...
bnce ilk defa gidiceksen, braz aratir ve hatta acele etme daha 3-4 ayin hatta 6-7 ayin var onunde..hem wattan gelen arkadaslarinda onerilerini dinlemis olursun
S-pectacular
ikinci donemden once hic bir firmaya bence kayt yaptrma ..acele etmene gerek yok..cok zamanin var
S-pectacular
hyr
promosyonlarin hepsi 100 dolardir genelde
bunun ustune cikmazlar
her firma sole avntajli biole avantajlisn der ama aslinda ortada avantaj fln yoktur..tek dertleri seni biran once baglamaktir
S-pectacular
work and travel a gıdecek arkadaslar gıdeceklerı sırketı cok ii arastırsınlar ben arastırmadım ve ocak 2009 dan berı hayatım zından oldu..bu sene baya bı olay olan casıno ıslerının magdurlarından bırı de benım burda soylemek ıstemıyorum ama belkı sızler de duymussunuzdur bu sırketın adını...bizleri aylarca surundurduler hep belırsızlık ıcındeydık ve sonucta casıno ısı olmadı tabı..sansıma!!! ıkı kısının vızesının ıptalı ıle acılan bı işe sırkete parayı odedıgım ıcın ve baska plan yapmayıp kendımı work and travela hazırladıgım ıcın mecburen gittim ve su anda 2000 dolar ıcerdeyım koca yazım heba oldu erkenden amerıkadan donmek zorunda kaldım ve bozulan psıkolojım de cabası..cok fazla uzatıp herseyı yazmak ıstemedım cunku dusundukce kafayı yıyorum ama ınsanların da gozunun acılması lazım lutfen sırketlerı ii arastırın ısınız garantı olmadan amerıkaya gıtmeyın butun kayıt parasını erkenden vermeyın...
S-pectacular
kötü olmuş yaa![]()
yapılan sozlesmeler hep onların lehıne butun maddeler dolambaclı her maddede sırketımız sorumlu deıldır dıyo tabı wat a katılmak ıcın bunları goze almak zorundasın cunku butun sırketler hemen hemen aynı sozlesmeyı dayıyo ınsana..ozELdn aTcam ama mesajım suanda 5 oldu...
Şu anda 9 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 9 misafir)
Bookmarks