Work and Travel
Toplam 186 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: New York City Konaklama (Birleştirilmiş Konular)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

rahatlik olarak l hostels i oneririm. Ustune tanimam. forumdan tavsiye edipde gelen kalan arkadaslar var. Onlarada sorabilirsin.

-5* calisanlar... Istedigin saat git yatagini carsafini falan degistirt. Soylemen yeterli... Istedigin kadar havlu alabiliyorsun. Havlu aliyorum dus alip birakiyorum yrnisini aliyorum.

Ayrrica resmi kayitlara gore nynin en kaliteli 10 hostelinden biri...
    -fiyata kahvalti dahil. ki cogu hostelde boyle birsey yok. Tabi kahvalti yag bal faaln degil trdeki gibi. bagel recel tereyag +cay/kahve ucretsiz

-parti falan oluyor. Ozel gunlerde veya normal gunlerde... Mesela yarin parti var. Sinirsiz sayida hot dog, icki, karpuz bedava

-cati kati cok guzel. Icmek sohbet parti falan icin

-times a metro ile 15 dk. metroya mesafe 1 dk. Hem cok yakin hemde bulmamak imkansiz.

Hatta basimdan gecen bi olayi anlatayim. rezerv. Yapmistim yanlislikla iptal edilmis herhalde. Bos oda yok diye 6yatak+1 cift kisilik yatagi olan family room u bana verdiler. Tek basima kocaman odada kaldim. Odanin gunlugu 350$
    Konu manhattan tarafından (10-08-2009 Saat 09:40 AM ) değiştirilmiştir.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Hampton inn..
    Sq gardene yakin olan bu..onlarca var usa da .. Fiyatlaina bakin yari fiyatina hallederiz kelepir
    ha otelle alakali skntinz olmasin on numara..hilton family..

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı manhattan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rahatlik olarak l hostels i oneririm. Ustune tanimam. forumdan tavsiye edipde gelen kalan arkadaslar var. Onlarada sorabilirsin.

-5* calisanlar... Istedigin saat git yatagini carsafini falan degistirt. Soylemen yeterli... Istedigin kadar havlu alabiliyorsun. Havlu aliyorum dus alip birakiyorum yrnisini aliyorum.

Ayrrica resmi kayitlara gore nynin en kaliteli 10 hostelinden biri...
    -fiyata kahvalti dahil. ki cogu hostelde boyle birsey yok. Tabi kahvalti yag bal faaln degil trdeki gibi. bagel recel tereyag +cay/kahve ucretsiz

-parti falan oluyor. Ozel gunlerde veya normal gunlerde... Mesela yarin parti var. Sinirsiz sayida hot dog, icki, karpuz bedava

-cati kati cok guzel. Icmek sohbet parti falan icin

-times a metro ile 15 dk. metroya mesafe 1 dk. Hem cok yakin hemde bulmamak imkansiz.

Hatta basimdan gecen bi olayi anlatayim. rezerv. Yapmistim yanlislikla iptal edilmis herhalde. Bos oda yok diye 6yatak+1 cift kisilik yatagi olan family room u bana verdiler. Tek basima kocaman odada kaldim. Odanin gunlugu 350$
    manhattan meraba yeniden ben ekledim seni ama umarım hotmaildir..bu ctesi yada en geç pazar manhattan a geliyorum seninle görüşürüz istersen ben çok sevinirim çünkü yalnız gezmemiş olurum biliosun..bişey merak ettim bide senin bu bahsettiğin bana da msjla yolladığın hostelin adı ne?yeri fln bayaa iyiymiş bahsettiğine görede ii bi yere benzio,kahvaltı temizlik fln..adını yollarsan bi ara sevinirim..bide haftasonu ordayım..çünkü dönüş biletim 20 agustos perşembe..bana tel numaranı yollarmısın bi sorun olursa seni aramak için nyde,gezmek içinde tabii=)tanışırız,güzel olur..belki türk arkadaşlar vardır daha..hem ben yalnız kalmamış olurum..cvp bekliyorum özelden yada burdan,mail yada msn farketmez ok=)hostel adı ve tel no bekliyorum..istersen ben gönderiyim sna maille..görüşmek,tanışmak üzere

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)