S-pectacular
unlocked iphone da benim bildigim paranti olmuyor. Garantili yazanlara sor bakalim nasil garanti. Telefon bozulunca apple store a verip belese yaptirabiliyor muyuz. Malum unlock iphone u abdde yasayanlar degil sadece turistler falan aliyor. Adamlar bunu bilerek garanti falan yazmis olabilirler. Almadan dikkat et. Trye gelince birsey olursa buyuk problem yasarsin. Telefoncudan alacagin iphone la ebaydan alacagin iphone arasinda park yoktur. Sonucda ebayda satilanlarida o telefoncular falan satiyor.
35-36 arasi dedigim dukkan cok buyuk. Ki manhattan in gobeginde. Sadece iphone degil blackberry, nokia falan ne varsa satiyor. sahte olacagini tahmin etmiyorum.
ki iphoneun sahteleri zaten cin mali falan olanlar. Bakinca kabak gibi ortada cakma oldugu. Yani sahte almak icin kor olmak gerek. Bi 3g ile 3gs arasinda hic bi fark yok. 3gs alacaksin diye 3g verebilirler... Kaldi ki sen 3g alacaksin...
Bu arada online alinca kargoyu kapiya birakip gidiyorlar herhalde. Icinde ne var ne yok bakmiyorlar. Birisi calabilir evde degilsen... Bilmiyorum ama arkadas boyle demisti. Adam kapiyi bile calmadan gidiyormus
Şu anda 8 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 8 misafir)
Bookmarks