Zip bag falan lazım değil yaa. Traş köpüğünüzü, saç jölenizi, (varsa) makyaj malzemenizi uçakta yanınıza alma sebebiniz ne olabilir ki?
Atın hepsini valize olsun bitsin.
Zip bag falan lazım değil yaa. Traş köpüğünüzü, saç jölenizi, (varsa) makyaj malzemenizi uçakta yanınıza alma sebebiniz ne olabilir ki?
Atın hepsini valize olsun bitsin.
Sivil Havacilik Genel Mudurlugu ucakta sivi alimiyla ilgili bir video hazirlamis. Cok bilgilendirici. Siviyla ilgili tum soru isaretleri kalkar kafanizdan.
http://www.shgm.gov.tr/index2.html
burdan konuyla ilgili maddeye tiklayin.
Simdi benim aklim su sigara isine takildi. Sigara amerikada cok ucuz degil 2 yil onceki yaz gittigimde malboroyu paketi 5dolardan aliyordum. free shop'larda winston kartonu 14.5 euro bu da yapar 20 dolar yani 1 paket winston gelir 2 dolara. Kac karton goturebiliriz bilgisi olan var mi?
ya bende bişi sorcam burdan jilet alalarak gidelimmiyoksa orda bulurmuyuz kolay bir şekilde eğer yanımıza almamız gerekirse bavulda problem çıkarmı?
2009 watçısı olcakken 2009 campusacısı olan şahsiyet![]()
![]()
![]()
jilet![]()
Orada jilet yok. Şeker kamışlarını sivrilterek traş oluyorsun![]()
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
hehe![]()
arkadaşlar bende 2 tane 70 cl 'lik rakı götürmeyi planlıyorum amerikaya nasıl bi yol incelemeliyim bana yardımcı olabilirmisiniz bu konuda
gidicegin hava yolunu el bagaj bilgileri bolumune bak..
orda yanina alman gerekn sivi miktarlari alkol ler hepsi yaziyor
S-pectacular
elle taşımama gerek yokmuş sordum bavula katsanda olur diyo hava yolu şirketi, peki atıştırmalık bişiler alsak büsküvi kurabiye v.s nasıl yaparız?
el bagajinda goturursen verilen posetler var onlarin icine koyarsan sorun olmaz..
normal valizine koyarsan da et disnda herseyi rahatca koyarsin..et tarzi seyler koyarsa abd ye girerken valzini acmak zorunda kaliyosun ve salam sosisi gb et mamullerini senden aliyorlar..gergn bi sekilde abd macerasina baslamis olursun![]()
S-pectacular
Bu yıl taşıma limitleri konusunda pek soru gelmedi, herkes daha bilinçli sanıyorum....
Arkadaşlar her şey iyi güzel de, evde bavul hazırlarken 23 kg. yu nasıl denk geitiriyosunuz?!![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks