Alıntı CoRn3TTo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
1.5 derkenn? Nasıl oldu yakuza, senin iş değişimi henüz yapıldı, ne hızz bilet almışmıydın
Zaten 2. iş degisimi bu. İlk istedigim yer krizi bahane edip degistirilmisti. Sonra bir sürü gecikme oldu sponsor saolsun. DS i haziran sonunda gönderebildiler anca. Vize cabuk geldi, cabuk dedigim 4 iş günü, kargoyla beraber 1 hafta sürdü. Degistirdikleri iste de sorun cıktı, giden arkadaslar 6$dan amele niyetine calısıyormus, diger yeni giden 2 arkadas da bostaydı en son. Hem gec gidicek olup hem de nerdeyse issiz olunca kızmıstım baya. Simdi ilk istedigim sehirde restoran isi oldugunu söylediler iyi dedim. İşte de sorun yokmus iyi calısıyorlarmıs. 40+ nü gectim 35 saate razıyım su an. Sevise en gec kaydolma tarihi yarın, ama yarın ucaga yetismem imkansız. Sponsor sevis kayıdında prüz cıkarmazsa ki bence cıkarır, cünkü su ana kadar gördügüm en kötü sponsordur kendisi ( ICEO ) , cuma günü hemen gidicem. Zaten cok gec kaldım. Hemen gidip ise baslayıp en azından harcadıgım parayı cıkarmayı ve en azından bütün batıyı gezemesem de birkac gün de olsa Las Vegası gezip gelmeyi düsünüyorum. Duruma göre hemen bilet alıp ucucam. Bakalım nolucak, haber bekliyoruz daha.