kardeşim ilk başta ben bir giriş yaptım olaya gerisi çorap söküğü gibi aktı gitti; merhaba merhaba dan sonra ben ilk görüşmeden red aldığımı bu yüzden referans mektubu getirdiğimi söyledim memura Allah'tan orda japon mudur çinli midir o yoktu asistanı vardı ona denk geldim eğer görmek isterseniz dedim ikimizde gülüşüyorduk istemedi doğal olarak sonra bana neden alamadığımı sordu bunun üstüne bende işte çok heycanlıydım konuşamadım gelecekte ne yapacağımı anlatamadım dedi soruları çok anlaşılır ve kolaydı ardından okulumla ilgili birşeyler sordu bende bölümümü falan söyledim sürekli konuşuyordum anlamadıklarımı söyledim ardından ailemden açıldı konu ailemdeki herkesi anlattım teker teker işte erkek kardeşin senden küçük mü dedi bende evet daha küçük dedim sonra büyük ablamın ismi şu şurda yaşıyor falan ardından diğer ablamı sordu onuda anlattım babamın mesleği derken konuyu amerikaya taşıdı ve orda nereye gideceğimi ne iş yapacağımı hangi otelde çalışacağımı sordu ve benim ordaki patronumun ismini sordu ama bende hatırlamıyorum dedim unuttum dedim güldü bende tebessüm ederek cevcap veriyordum sürekli tabiki gelecekte ne yapacağımı da sordu ve bende kpps ye girip bankada çalışacağım dedim o da bankada çalışmak mı istiyorsun dedi bende evet dedim güldüm en son ups ye gönderdi ve işlem tamam çok şükür inşallah sende sorunsuz bir şekilde alırsın kardeşim vizeni. şimdiden başarılar diliyorum.
Bookmarks