Work and Travel
Toplam 150 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Nokia N97 (iphone killer)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı richard99 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sevgili arkadaşım nokia teknolojisinden anlmıyorsun milleti yanılsıtıyorsun..
    1) nokia yeni bi synbian kullanacak bu telefonda videolarıondada izledigin gibi gayet hızlı ve kullanışlı...
    2) java deseti olması bir artıyken sen eleştiriyorsun doğrusu bu eleştirini hiç anlam veremedim ..iphone ile interner sitelerinde dolaşırken pek cok defa acılmayan kutucuklar vs. Vs. Vs. Nokiada ise bole bşi olmyuyacak
    3) uygulamya gleince nokia yeni uygulama store cıkardı[sıze="5"] ovi [/sıze]diye apple storenin benzeri yani uygulama eksikligi olmuyacak ayrıca apple 3 parti uygulamları cok gec cıkarmıştı nokia ise bu konuda bilindigi gibi cok ama cok esnek isteyen herkes uygulama yapabilecek

java ve symbian s40 ve s60 larda bile var... bu kadar gelişmiş bir telefon yapıp hala yıllar öncesinin sistemini kullanmak? ayrıca macteki touchpad gibi, iphone'un ekranı da çift tık gibi özelliklere sahip (birçok kişi bilmese de). nokia bu konuda drav...

ayrıca uygulamada iphone, tuttuğun yönde,(artık ne isim verdilerse) ona göre değişken uygulamalar sunuyor. nokia orda da drav olur kanımca...

müzik konusunda, ipod kalitesi ile normal telefon mp3 playerini kıyaslamaya gerek bile yok, bir de o konu var...

nokia teknolojisini anlamıyorum, ama bu symbian teknolojisini felan biliyorum. burası da ilginç bir nokta... siz farklı olarak ne biliyorsunuz, kullanılan devreleri, ne bileyim kullanılan bakırın teknolojisi felan mı?..
    2009 Work and Travel

Avalon, New Jersey.

Sorularınız için pm atınız...

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı kadqqq Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    java ve symbian s40 ve s60 larda bile var... bu kadar gelişmiş bir telefon yapıp hala yıllar öncesinin sistemini kullanmak? ayrıca macteki touchpad gibi, iphone'un ekranı da çift tık gibi özelliklere sahip (birçok kişi bilmese de). nokia bu konuda drav...

ayrıca uygulamada iphone, tuttuğun yönde,(artık ne isim verdilerse) ona göre değişken uygulamalar sunuyor. nokia orda da drav olur kanımca...

müzik konusunda, ipod kalitesi ile normal telefon mp3 playerini kıyaslamaya gerek bile yok, bir de o konu var...

nokia teknolojisini anlamıyorum, ama bu symbian teknolojisini felan biliyorum. burası da ilginç bir nokta... siz farklı olarak ne biliyorsunuz, kullanılan devreleri, ne bileyim kullanılan bakırın teknolojisi felan mı?..
    bende sinbiyana cok krsiyim donuyo cok ama bu yeni bi teknoloji olucak yani iphone gibi hızlı merak etme apple dokumati gibi........... .iphonede kullandım nokia bole bi telfon yapıcak ve kulaklık sesi az olucak olucak şeymi.............bence sen bu kadar karşi olma... çıksın eline bi al kullan bak bakalım eğer hala begenmediysen bişi demem ama teknolojizisine şimdiden yerden yere vuramn bence doğru degil

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı richard99 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende sinbiyana cok krsiyim donuyo cok ama bu yeni bi teknoloji olucak yani iphone gibi hızlı merak etme apple dokumati gibi........... .iphonede kullandım nokia bole bi telfon yapıcak ve kulaklık sesi az olucak olucak şeymi.............bence sen bu kadar karşi olma... çıksın eline bi al kullan bak bakalım eğer hala begenmediysen bişi demem ama teknolojizisine şimdiden yerden yere vuramn bence doğru degil
    İphone bende kullandım. Müzik dinlerken sesi dışarıya verince zor duyuluyor. Nokianın yarısı kadar bile ses çıkmıyor.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)