Konu kthy tarafından (27-05-2009 Saat 11:11 PM ) değiştirilmiştir.
15 haziran sabah 9 ucagi istanbul-paris-washington d.c. ye giden var mi arkadaslar?
19 haziran aynı güzergah![]()
take a shot
21 haziran 15.25'te kalkıyor paris aktarmalı air france uçağım.
Biz de 3 arkadaş 24 haziranda paris aktarmalı NY a gidiyoruz air france ile. 55 dakika süremiz var aktarma için. O tarihte gidecek olan var mı?
24 haziran ist-paris-boston air france ile sabah 09:00 da atatürk ten kalkış benimde...
24 haziran benimde istanbul paris washington....
24 haziran paris e gidicek arkadaş hepiniz saat 09:00 da air france la mı gidiosunuz? ona göre buluşalım atatürk airportta![]()
scuba87 bende 29unda aynen senin aktarmayla gidiorum boston a 9da air france ögleden sonrada boston.Ulaştıgın zaman bana en yakın paris aktarma deneyimi paylaşcak olan sensin yazmanı istiyorum mümkünse..![]()
benim aktrama 1 saatti.istanbul-paris arsı rötarlı oldu yaklaşık 20 dk.birde uçakta fransız bir kadın bavulunu bulamadı.10 dk da öyle geçti.kaldı 30dk.koşa koşa aramaya başladım.neyse tabelalrı takip ederk 2e yi buldum.orda bir adam gördüm.kel beyazz biriydi.o kadr panik yaptım ki kurduğum cümle:is ti here amerika plane?Sonra adam bana ne desin: sen türk müsün?
adam türkmüşsağolsun yardımcı oldu ve gittik.
arkadaşlar bu arda mazlumla aynı odada kalıyorum ama ben tunç.üsttekini ben yazdım.pc onun.![]()
bu süper birşeydir sanırım ingilizce konuştugumuzda türkmüsün diye birinin sorması ne kadar sevinmişsindirkolay bulabilioruz sanırım?
paris hava limanınında parislilerinde ....
bende AİRFRANCE le gitmiştim ne berbat bi hava alanı yarrabi ..ula USA ya giden bi uçağa otobusle binilirmi bee ..
kapıdan degil otobusten ucaga gidiyonuz ..bide KIL KIL KIL KIL KIL insanlar bu fransıslzr
gidenlere iyi şanslar
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks