kac ucagı...bende 15 hairanda gidiyorumm 9 ucagı ile
kac ucagı...bende 15 hairanda gidiyorumm 9 ucagı ile
11 haziran IST-PARIS-WASHINGTON,DC sabah 9 uçağı var mı giden ?
Bavullarınızı kontrol etmenizi tavsiye ederim charles de gaulle bayagı kalabalık karışıktır...Fransızlardan kaynaklı bi karışıklık butadını cıkarın ucuza eyfel kulesi hediyelik alın.2 avroya 1 kilo çikolata alın iyidir he
Wat
airfrance stopever ücreti varmış 100$ mı ne bilen vramı haberi olna?
24 haziran ist-paris-boston bileti aldım bende![]()
29 haziran sabah 9 uçagı paris-boston aktarmalı var mı bu tarihte giden?
arkadaşlar bende 18 mayısta paris aktarmalı newark nj ye uçacağım. bagaj olayı nasıl oluyor aktarmada?
öncelikle gecen sene CDG aktarmalı gittim. aktarmalarda bagajlar otomatik aktarılıyor senin bir sonraki ucusuna, bu arada paris aktarmalı ucacaklar özellikle ny-CDG ( yani dönus aktarması için en az 2 saat zamanınız olsun paris havalimanında ben gecen sene 45 dk surem olmasına ragmen ucaga zor yetiştim. havalimanında öyle bir koşturdum ki polis gelse yakalayamazdıen son ucaga ben bindim ucak direk yurumeye basladı.
bu gibi sorunlar yasamamak için en az 2 saat diyorum baska bişe demiyorum![]()
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
arkadaşlar 100$ stopever die bişe yoktu, zaten havalimanı dısına cıkartmıyolar. ben gecen sene oyuzden sigara içemedim pariste
çıldırıyodum artık. bu arada yanınızda euro bulundurun max 10€ bulundurmazsanz bile havalimanında döviz burosu var.
benim aklımagelmemişti hemen doları euro yaptım girdim nete takıldım falan..
e abi nete takılmışsın bide uçağı kaçırıyordum diyonneyse benım 1,30 saat vaktim var bi aksilik olmaz heralde
saol aydınlattığın için ..
ben de 2 haziran 09.00 istanbuldan gidiyorum paris aktarmalı washington dc'ye ve paris'de 5 saat beklemem var diğer uçağıumarım zaman geçirecek birşeyler bulurum.. bu arada havaalanındaki freeshoplardan alışveriş yapabilirim değil mi ?
lacoste parfümmü alıcan![]()
peki air france bagaj bilgisi nedir? bagajda problem çıktımı?
fransada havaalanında amerika uçağımızı beklerken freeshop tan çikolata felan alsak biraz fazlacana ve bu çikolatayı amerikaya uçarkene el bagajımıza koyup 8 saatlik yolculukta yiyebilirmiyiz? yani el bagajlarına çikolata felan alabiliomuyuz???
kaç eurodur acaba parfümler orda ?
20 Haz. Sabah 09:00 IST-CDG-BOSTON varsa bu tarihte gidecekler görüşelim ...
arkadaslar.. selam, yenıyım ben.. "parıs aktarması deneyımı" nı okuduktan sonra kafam ıyıce karıstı... bısey sormak ıstıyorum.. bırkac gun sonra ıstanbul-parıs / parıs-los angeles bıletım var.. dha once cokca cıktım yurtdına ancak sımdı ılk defa avrupa ulkesınde aktarmam oluyor bu da benı gercekten korkutuyor... delta-air france ortak ucusu ıle gıdıyorum.. parıse ındıkten sonra neler yapmam gerekıyor? sanırım ucaga körük baglanmıyor,otobuslerle transfer edılıyoruz.. bu 2E gırıs kapısı vs. olayı nedır? ne yapmam lazım.. neye gore yapmam lazım? bna bu konuda yardımcı olacak bırısı varsa cok sevınırım... ıngılızcem cok cok ıyı degıl.. bırde ıcıne gerılım gırerse eger hıc toparlayamam sozcuklerımı) yardımlarınızı beklıorm...
bende buyuk ihtimal air france ile ucacagim giderken 1 saat duraklamam var Pariste yeterlimidir bu sure?
benimde 1 saat
Ewt ben gecen sene gıtmıstım ,aırfranca ıle gıtmıstım , ındıgınızde sızı orda gorevlı karsılıo we boston yolcuları yada new york yolcuları benı takıp etsın dıo ,bıraz yurusnuzu hatta kucuk caplı bı trene bıle bınıosunuz ama sızı ucagınıza kadar goruturyo , gruptan kopma adamı takıp et
) adam genelde cezayırlı falan oluo , havalımanındakı tum calısanlar cezayırlı hatta
sıvı bısı warsa cantanda su gıbı falan alılolar benım ras kopugumu almıslardı , orda posetler weerılar ona koyarsan almıolar ... ıı yolculukköar
![]()
evet kayhan dan veya paris aktarmasi birilerinden cevap bekliyoruz 1 saat bekleme ucaga yetismek icin ideal mi?
benim de Paris aktarmalı uçağım, 21 haziranda sabah saat 09.00da![]()
İstanbul'dan Paris'e Paris'ten Boston'a Boston'dan Portsmouth'a... :P
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks