Work and Travel
Toplam 150 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Nokia N97 (iphone killer)

Konulanmış Görüntüleme

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

nasıl olmuşta kimse bu makina hakkında forumda konu açmamış şaşırdım ..herkes İpohenin peşinde galiba

ama bende bu iphoneye 10 basar tabi karar sizin 24 haziranda cikiyor ABD de hemen alıcam fiyatı turzlu biraz ama olsun enaz 5 yıl rahat gidecek bi telfon

700$ gibi olucakmış fiaytı bence 1000$ kadar rahat alınacak makina 32 gb 5mp kamera vs.vs. vs.
    zaten kimse yeni iphoneGS den umdugunu bulamadı

ilk resimde ekranda gördüğünüz OVİ sekmesi NOKİA nin app storu yeni cıkardı yani yazılımları uygulamaları ordan indirebileceksiniz..

Alıntı manhattan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İphone kullanıcısını anlamıyorum zaten. Telefonda mesaj yollama, arama yapma özelliği olmasa yine "ooo olsun bilmem şu var" falan diyecekler.

-İphone 3g(s) tanıtım videosunda yeni özellikleri tanıtılırken "mms eklendi, artık mms atılabiliyor" söylendiğinde herkesde bi alkış kıyamet 1998 yılında 50tllik teller bile mms atabiliyorken bunu yenilik diye lanse etmek, hadi lanse ettin karşıdan böyle tepki gelmesi.ilginç...

-Bluetooth yok. Bi telefonda nasıl bluetooth olmaz. Hadi kamerası 5m olmaz, w-less olmaz vb. olmaz ama bu çağda telefona bluetooth koymamanın mantığı nedir?

-Video çekemiyorsun. Sen gel çağın telefonunu yap. Devrim yaptım de. 100 tllik telefon video çekerken senin telefonun video bile çekemesin.

-Video çekemedin flash koymak çok mu zor. O bile yok.

-Flash desteği yok. W-less, mükemmel internet diye lanse ettiğin telefonunda hiç mi düşünmedin web sitelerinin neredeyse %20 si flashla yapılmış. Bu adamlar nasıl açacak.

-Tamam ben hiç fotoğraf çekmiyorum, kamerayla işim yok nete bile girmem. Radyomdan ne istediniz. 1100 da bile radyo varken o özelliği bile koyamadınız mı? Pardon sizde dokunmatik ekran vardı....

-Önde kamerada yoktu dimi? Neyse onu zaten kullanan yok

Liste böyle uzayıp gidiyor.... En ilkel telefonda olan özellikler bile yok.

İphone kötü bi telefon demiyorum. Yaklaşık 5 ay kullandım. Ekranı, applicationları süperötesi. Ama bu kadar basit özellikleri koymamasındaki mantığı nedir anlamış değilim. 5MP kamera bi yerde lükstür, 3MP olsada olur ama ya şu diğer özellikler?

Daha iyi ekran ve application için 5MP kameradan, 14x zoomdan, mmsden, radyodan, bluetoothdan, video kayıt etmekten, flashdan, javadan ondan bundan şundan vazgeçerim diyorsan buyur iphone al
    Konu richard99 tarafından (19-06-2009 Saat 11:42 AM ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)