İphone kullanıcısını anlamıyorum zaten. Telefonda mesaj yollama, arama yapma özelliği olmasa yine "ooo olsun bilmem şu var" falan diyecekler.
-İphone 3g(s) tanıtım videosunda yeni özellikleri tanıtılırken "mms eklendi, artık mms atılabiliyor" söylendiğinde herkesde bi alkış kıyamet

1998 yılında 50tllik teller bile mms atabiliyorken bunu yenilik diye lanse etmek, hadi lanse ettin karşıdan böyle tepki gelmesi.ilginç...
-Bluetooth yok. Bi telefonda nasıl bluetooth olmaz. Hadi kamerası 5m olmaz, w-less olmaz vb. olmaz ama bu çağda telefona bluetooth koymamanın mantığı nedir?
-Video çekemiyorsun. Sen gel çağın telefonunu yap. Devrim yaptım de. 100 tllik telefon video çekerken senin telefonun video bile çekemesin.
-Video çekemedin flash koymak çok mu zor. O bile yok.
-Flash desteği yok. W-less, mükemmel internet diye lanse ettiğin telefonunda hiç mi düşünmedin web sitelerinin neredeyse %20 si flashla yapılmış. Bu adamlar nasıl açacak.
-Tamam ben hiç fotoğraf çekmiyorum, kamerayla işim yok nete bile girmem. Radyomdan ne istediniz. 1100 da bile radyo varken o özelliği bile koyamadınız mı? Pardon sizde dokunmatik ekran vardı....
-Önde kamerada yoktu dimi? Neyse onu zaten kullanan yok
Liste böyle uzayıp gidiyor.... En ilkel telefonda olan özellikler bile yok.
İphone kötü bi telefon demiyorum. Yaklaşık 5 ay kullandım. Ekranı, applicationları süperötesi. Ama bu kadar basit özellikleri koymamasındaki mantığı nedir anlamış değilim. 5MP kamera bi yerde lükstür, 3MP olsada olur ama ya şu diğer özellikler?
Daha iyi ekran ve application için 5MP kameradan, 14x zoomdan, mmsden, radyodan, bluetoothdan, video kayıt etmekten, flashdan, javadan ondan bundan şundan vazgeçerim diyorsan buyur iphone al

Bookmarks