arkdaşlar bu 2. vize konusunda tecrübemi paylaşmak istedim.
nisan ayında ankarada vize görüşmesine girmiştim ve kargo kağıdı verişmişti elime (1.80 ortalamayla) vize aldım ümidiyle uçak biletimi almıştım. uçuştan 2 gün önce pasaporum elime geçti ve bom boş pasaport pes etmedim 2 görüşmeye bugün sabah girdim. ortalamam 1.9 a yükselmişti. bi ümit girdim. 2. görüşmeye girecek arkdaşların şevkini kırmak gibi olmasın ama eğer drurmunuzda gözle görülür bi gelişme yoksa boşa paranızı harcamayın. görüşmem yaklaşık 20 dakika sürdü ve çatır çatır ingilizce konuştum gayet mantıklı gerekçeler sundum fakat banamısın demedi. adam 5 kere daha önce vermemişiz şimdi niye verelim diye sordu.
benim mezuniyete 1 sene var önümüzdeki sene mezunum . adama dedim " 5 ene okumuşum ve önemüde sadece 1 sene var mezun olmak için. sen olsan geri gelmezmisin deim. "gelirim tabiki" dedi. işte bende gelecem kesinlikle dedim. ama buna rağmen varmedi.
ben sadece tecrübemi paylaşmak istedim tabiki son karar yine sizin tekrar şansınızı denemek isteyebilirsiniz. fakat özellikle ortalama sıkıntısı olnalar 2nin üstüne çıkmadığınız sürece vize mücizelere bakar.
inşşlah alırsınız. çünkü kimsenin şu anki ruh halimde olmasını istemem.
wat benim için burada bitmişir. sağlıcakla kalın (