Work and Travel
Toplam 36 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: El Bagajındaki Sıvı Taşınmasına Şimdiden Çözüm Bulundu :)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı TİLBE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence zeytinyağlı dolmalar börekler abartı ama kesinlikle bir kaç atıştırmalık bisküvi almak gerek gibi çünkü havaalanlarında pahalı oluyor yiyecek içecekler

buyrun beraber gidelim ikram edim size uçakta sarmayı(z.yağlı dolma değil.)
    ya arkadaşlar ham olarak götüremiyosunuz. mesela benim annemler geçen sene ayıptır söylemesi taze fasulye götürmüşlerdi.ny de görevliler alıp çöpe atmışlar.yani pişmiş olursa problem yok. sarma olayı da bizzat benden. ayrıca götüreceğiniz yiyecekleri bi kağıda listelerseniz problem olmuyo..listeyi de uçakta verdikleri bi kağıdın arkasına yazmıştım.işte ne olduğu mesela bisküvi gibi bişeyse bunu cookies die belirtiyosun. hatta sarma içinde grape..li bişe yazmıştım..götürebiliyosunuz yani yiyecek..z.yağlı dolma da olur
    if you`re good at something , never do it for free.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı demmah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    buyrun beraber gidelim ikram edim size uçakta sarmayı(z.yağlı dolma değil.)
    ya arkadaşlar ham olarak götüremiyosunuz. mesela benim annemler geçen sene ayıptır söylemesi taze fasulye götürmüşlerdi.ny de görevliler alıp çöpe atmışlar.yani pişmiş olursa problem yok. sarma olayı da bizzat benden. ayrıca götüreceğiniz yiyecekleri bi kağıda listelerseniz problem olmuyo..listeyi de uçakta verdikleri bi kağıdın arkasına yazmıştım.işte ne olduğu mesela bisküvi gibi bişeyse bunu cookies die belirtiyosun. hatta sarma içinde grape..li bişe yazmıştım..götürebiliyosunuz yani yiyecek..z.yağlı dolma da olur
    amaaaa
    sonuçta yaprağın içine zeytin yağlı iç dolduruyorsun dolma oluyorrdolmagiller sınıfına giriyor böylece sarmada ama şimdi düşünsene zaten gidiyorsun 3 ay annenin o güzel SARMALARINI yiyemeyeceksin uçakta hem yiyip hem ağlamak mı iyi en güzeli almamak öyle şeyler yanımıza bir an önce Amerikanın o fast foodlarına alışmak gerek...

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

e tabi senden ii mi bilcem öle diyosan öledir.. ayrıca tamam ya götürmicem sarma falan seni mi kırcam..3 aylık sarma stoğu da olmıcana göre hiç olmasın daha ii dimi yani.
    if you`re good at something , never do it for free.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı TİLBE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    amaaaa
    sonuçta yaprağın içine zeytin yağlı iç dolduruyorsun dolma oluyorrdolmagiller sınıfına giriyor böylece sarmada ama şimdi düşünsene zaten gidiyorsun 3 ay annenin o güzel SARMALARINI yiyemeyeceksin uçakta hem yiyip hem ağlamak mı iyi en güzeli almamak öyle şeyler yanımıza bir an önce Amerikanın o fast foodlarına alışmak gerek...

ben arab restoranlarini cok seviyorum.shavirma kabab kifta kabab vallaa muhtesem.bide humus var ki
    EY NECEFTEKI ALTIN KUBBENIN SAHİBİ.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı DEXTRO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben arab restoranlarini cok seviyorum.shavirma kabab kifta kabab vallaa muhtesem.bide humus var ki
    kulağa çok güzel geliyor ama sanırm konu sapmış baya bugün ben zip baglere baktım çok pahalı geldi sanırım baktığım mağazayla ilgiliydi.Ama en kolay çözüm el çantasında sıvı taşımamak çok mu kolay'a kaçtım ne??

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)