@DEXTRO
Gorusmeni ayrintili bicimde yazarsan turist vizesini dusunen arkadaslara yardimci olursun .![]()
@DEXTRO
Gorusmeni ayrintili bicimde yazarsan turist vizesini dusunen arkadaslara yardimci olursun .![]()
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
hocalar(dextro, taltrap) bu da çok önemli bir konu. b vizesi de çok iyiymiş. ayrıca dextro vize stratejinden dolayı tebrik ediyorum. harika.
yani seve seve olmasa da verecez vizeyi durumuna getirmişsin.kadin bana direk sunu dedi.onceden hep gitmis geri gelmissin planin belirsiz ama bu yuzden sana vizeyi veriyorum.
evet durumlarımız aynı, master istiyoruz ama fiyatlar bel büküyor, bu konuda taktik ve staratejik çözümlemeleri olan varsa öneri/tavsiye/uyarılara açığız.
peki şimdi bu b vizesi ile de çalışırken kaçağız ama değil mi? birde hepimizde ssn var artık. bu durumlarda neler olur.
oradan birinden davet mektubu alsak vize alır mıyız?
teşekkürler
Fırsat bulduğunda çılgınlık yapmayan, bilge olamaz.
EY NECEFTEKI ALTIN KUBBENIN SAHİBİ.
kardeş öncelikle vizen hayırlı olsun..benim de sorum olacaktı..bende denedim daha önce turist vizesi için ama vermemişlerdi. bende geçen sene wat yaptım öle verdiler vizeyi..bu senede gidiyorum nasipse 2o haziranda..ancak bende turist vizesi almak istiyorum..benim orda 2 tane abim falan var. mesela seneye başvursam ocak ta falan turist vizesine..nedenine de abimleri ziyaret etcem desem sence şansım ne olur? ama seneye son sınıfım..bi fikrin var mı ?![]()
if you`re good at something , never do it for free.
Kardes dedigim gibi turist vizesi en zor vize.sana turisti vermemisler ama j1i vermisler.sen abilerinin orada nasil kaldigini soylersen bir tahminde bulunabilirim.
veya soyle soyleyeyim abilerin orada kacaklarsa veya evlenip green card almislarsa isin cok zor.tersi durumda ise mezun olduktan sonra ise gir veya girmis gorun biraz bekle o zaman alabilirsin...
anladım eyw..
if you`re good at something , never do it for free.
merhaba
merhaba
amerikaya nicin gideceksiniz
kendime okul bakmak icin gidiyorum
daha once gitmismiydiniz
evet 4 kez
pasaportuma bakmaya basladi.sayfalari cevirdi.
ilk nereye gitmistiniz
ohioya gittim
universite bakmaya nereye gitceksiniz
ohioya
hangi universitelere
ohio state wrigth state vs
bir sene once mastera gitmissiniz geri donmussunuz niye ?
okulu hic begenmedim.cok kotuydu.(ALAKASI YOK PARAM YOKTU DEVAM ETMEYE)
o zaman niye gittiniz ?
internetten baktim guzel gozukuyordu
ha ha ha yani bir internet kurbanisiniz...
parayi nereden karsilayacaksiniz.banka mektubu falan var mi ?
buyrun....
belirli bir planiniz yok ama cok gitmissiniz hepde geri donmussunuz onun icin gitmenize izin veriyorum.upse gidiniz...
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks