bugun kesinlesen bilgilere gore ben ve bir arkadasim pacific parkta calisacagiz .. gidenlerden yazilar bekliyoruz
bugun kesinlesen bilgilere gore ben ve bir arkadasim pacific parkta calisacagiz .. gidenlerden yazilar bekliyoruz
o bir arkadaş benimgiden var mı ya? dikkat etmedim ona. evet, biraz bilgi iyi olur. yabancı kaldık buraya
ah denny's vah denny's
Moda o kadar çirkin bir şeydir ki, altı ayda bir değiştirmek zorunda kalırlar.
Ben baya bi araştırmıştım seçmeden önce, parkın yeri gayet güzel.. Sonuçta los angeles yani. kalacak yerde motel6 temiz bi yere benziyor. Sizin tarihler neler ne zaman gidiosunuz??
pier senin ne zaman yolculuk??
Ben bugun gorusmeden cıktım pasaport haftaiçine yetişirse perşembe veya cumaya bilet alacağım tabi onaylanmış ise![]()
"Happiness Only Real When Shared"
Electricity Paralyses..!
motel 6 sitesinde güzel görünüyordu ama google earth'de pek iyi yorumlar yoktu. yine de beklentileri ve elde ettikleri ile ilgili. bize kalacak yer olsun yeter
santa monica pier zaten çok ünlü bir yer. özellikle pamela anderson ablamızı bol bol anacağımız bir mekansahil güvenlikten tabi... ilk işimi seçerken niye görmemişim bilmem.
ben 21'inde çıkıyorum yola. 22 haziran'da los angeles'ta olacağım. pier yola 22 haziran'da çıkacak. 2 gün new york'ta kalacaktı. değiştirmemiştir planını sanırım.
sen erkencisin diyeceğim ama burada beklemenin de bir anlamı yok. görüşmen iyi geçmiştir umarım.
Konu gala tarafından (16-06-2009 Saat 11:22 PM ) değiştirilmiştir. Sebep: yalan yanlış yazmışım
Moda o kadar çirkin bir şeydir ki, altı ayda bir değiştirmek zorunda kalırlar.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks