5 Amasyadaha sınavlar bugün bitti hazırlık bavul hiç bi şey yapmadım hala..
5 Amasyadaha sınavlar bugün bitti hazırlık bavul hiç bi şey yapmadım hala..
son 8yorucu bi yolculuk bizi bekliyo
![]()
03 Afyon (DİNAR) ahh anavatanım![]()
01 adana![]()
2...................
I have dream about this day boys and its going to be legendary. Together we will own this city, anytime a girl wants to get back at her ex-boyfriends we'll be there, anytime a girl wants to solve her father issues through promiscuty and binge drinking we will be there! Anytime a bachelorette party drives through the city in a limo sticking their heads out sunroof shouting "what's up newyork?" we will be what is UP Newyork!
şaka bi yana ne zamandır yazmıyordum da yawww 3 kalmış benimde...
cuma-cumartesi-pazar(sabah 5:55) bu adam gitti gider yawww...![]()
UMUDU OLMAYAN ARKADAŞLARA...
"Terk edenler asla kazanamaz...Kazanan asla terk etmez.Bazı insanlar çalışırken keyifle ıslık çalar.Hayatları muhteşemdir...Bazıları durmadan ağlar inler.Ben çocuklara hep aynı şeyi söylerim:'Şikayet etmeyin,itham etmeyin,bahane bulmayın...Hayatın sloganı ASLA BIRAKMAYACAKSIN'dır.Çoğu terk edişimizde,zafere birkaç adım kaldığının farkında bile olmayız.Başarı yarışmanın kendisinden birkaç saniye daha dayanabilirsek,bizimdir...
Yarvay McDonald Valentine
şafak 13![]()
herkes gidiyo beee ben daha 20 sayıyorum böyle okulun ben....
Ready to GOLake George!!!!
şafak 7....ay inanmıyorum))
15 Burdur![]()
Somethings never changes..
[COLOR="black"]1 buçuktan biraz fazla[/COLOR]
193 saatyanii 8 artvin
![]()
Adıyaman yolu yaman
Vay vay yavrucağım
Amman amman yavrucağım
Dön gel dayanamam
Sesimi duy ver elini
Kalk gidek dağlara
Tütün kokan ovalara
Dön gel dayanamam
Adıyaman yolu duman
Vay vay yavrucağım
Tay tay yavrucağım
Dön gel dayanamam
Gözlerin nereye bakar
Gör gör yavrucağım
Sana neler alacağım
Dön gel dayanamam
beğenerek dinlediğim beni dinlendiren bir parçadır...
bu arada kaldı 2
UMUDU OLMAYAN ARKADAŞLARA...
"Terk edenler asla kazanamaz...Kazanan asla terk etmez.Bazı insanlar çalışırken keyifle ıslık çalar.Hayatları muhteşemdir...Bazıları durmadan ağlar inler.Ben çocuklara hep aynı şeyi söylerim:'Şikayet etmeyin,itham etmeyin,bahane bulmayın...Hayatın sloganı ASLA BIRAKMAYACAKSIN'dır.Çoğu terk edişimizde,zafere birkaç adım kaldığının farkında bile olmayız.Başarı yarışmanın kendisinden birkaç saniye daha dayanabilirsek,bizimdir...
Yarvay McDonald Valentine
Şafak will be the rising sun soon![]()
arkadaşlar hep yazmak istemiştim nasip bu saate imiş.
Şafak Doğan Güneş!!!
Şu anda gece saat 02:43. 6 saat sonra uçağım var. Size bu satırları İstanbul'daki akrabamın evinden yazıyorum.
Stormhik sendende özür diliyorum. Kontörüm bitti amerikaya gidiyorum diye almadım o yüzden mesjına karşılık veremedim kusura bakma. Ama vardığımda mail atarım.
Bu arada aksikilik daha amerikaya gitmeden yüzünü gösterdi canım çok sıkıldı gider ayak. Video kameram için aldığım 1394 firewire kablosu çalışmıyor... oysa ki ben ne hayaller kurmuştum video blog filan yaparım die. inşallah ordan bulurum birtane kablo da laptopuma aktarabilirim görüntüleri
Elimden geldiğince yazmaya çalışıcam.
Sağlıcakla kalın!!!
Konu fubar tarafından (12-06-2009 Saat 03:44 AM ) değiştirilmiştir.
I'll be there and then one day I'm gonna say "I was there too".
kardeşim iyi yolculuklar,hersey gönlünce olsun![]()
bol actionlu amerikalar alicon
ŞAFAK DOGAN GÜNEŞ
I have dream about this day boys and its going to be legendary. Together we will own this city, anytime a girl wants to get back at her ex-boyfriends we'll be there, anytime a girl wants to solve her father issues through promiscuty and binge drinking we will be there! Anytime a bachelorette party drives through the city in a limo sticking their heads out sunroof shouting "what's up newyork?" we will be what is UP Newyork!
20 Denizli offf gunler off geçmior...
4 hatay ehuehu : )
there is nothing stopping me...
kaldı iki hafta
14 Bolu
vay be alican da gitti ha
o gittiyse ben durmam buralarda
şafak 1bucuk
pazar günü güneş doğuyor![]()
18 çankırıı olduk hadi bakalım hayırlısı
Ready to GOLake George!!!!
13 Bitliste ben..
Şu anda 21 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 21 misafir)
Bookmarks