Alıntı aktüer07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
lütfenn bu sese cevap verinn
arkdaşlar sinir krizi geçirek üzereyim. ben i2 ay önce ankarada meşhur asyalı kadında görüşmeye girdin. görüşme pek parlak geçmedi fakat ups kağıdını verince aldığımı düşündüm. şirkettekiler ve tüm arkdaşlarda aldın sen dediler. 3 gün sonra uçacaktım biletimide aldım. ucuz olsun diye millpuanlarla aldım. gel görelim daha pasaport elime bugün geçti. cevap RED...
DELİ OLCAM YAAAA. uçak parasını geri alamıorum sadece tarih değişikliği yapabiliyorum(oda 200 dolar farkla)
şimdi ben bi daha başvuru yapmayı planlıyoorum. şirket 1 hafta içine randevu alabilirmiş. genel ortalamam ilk başvuruda 1.8 di şimdi 1.9 oldu. ama dönem ortalaması ii değil alttan aldıklarımdan dolayı ykseldi. sizce 2. başvurudaki şansım ne. nelere dikkat etmeliyim. gideceğim yer alaska sizce bunu belirtmeme gerek varmı görüşmede.

ya lütfen bişey söyleyin delircem yoksaaaaaa

Dostum cok gecmıs olsun ya gır bence 2.gorusmeye alırsın ıns.referans goturmeyı dene konusmalarında şu sıhırlı sozcugu kullan '' Turkıye ye dongudumde'' cumlelerınde kullan bunu alırsın umarım.Tekrardan gecmıs olsun