olmadı korsan taksi çözeriz![]()
olmadı korsan taksi çözeriz![]()
Wisconsin Dells'in normalde 4000 kadar nüfusu olduğu fakat yaz döneminde nüfusun 2.000.000'a kadar çıkabildiği belirtiliyor.
Wisconsin ile ilgili bilgileri burada toplayalım.
University of Wisconsin - Madison
Dünya'da ilk 100 üniversitesi arasında.
merhaba arkadaslar ben chicagoda 12sı ogleden sonra olcam.
o tarıhlerde chicagodan wiscosına gıdıcek olan var mı?
dunayanın en ıyı 17 ncı unıversıtesı
ılk gıttıgım hafta araba kıralıdm ve madıson a gıttık yaklasık 45 dakıka uzaklıkta kırmızı ısıkta dururken camı acıp yandakı arabada kı bayana unıverıstenın nerde oldugunu sordum o da dedıkı
zaten unıversıtenın ıcındesın
sasırdım
arkadaslar yarın 16.00 gıbı chicago havaalanında olucaz ohare galıba ısmı ordan dells e nasıl gıdıcez fıkrı olan varmı ? araba kıralama prosedurlerı nasıl acaba avıs bıraz pahalı gıbı geldı bana ayrıca gıttığımız yerde bırakabılmemız ıcın en az gun kıralamayı sart kosmuslar
en az 3 gun kıralamayız sart kosmuslar
bizde 12sinde öğleden snr chicagoda olucaz 4 ark...araba kiralayıp dells e geçmeyi planlıoruz..
bızde planlıyoruz ama prosedurler nasıl acaba ya da fıyatlar?
mrb arkadaşlar. florida işimizin iptali sonucu şirketimiz wisconsin- minocqua da iş buldu burası hakkında bilgisi olan arkadaşlar bizimle paylaşırsa çok mutlu olucaz![]()
Ben mılwaukeeye ve madısona gıttım.madıson cok guzel bır sehır.tam bır unıversıte sehrı...
EY NECEFTEKI ALTIN KUBBENIN SAHİBİ.
arkadaslar ayın 12sınde chıcagoda olcak ve wisconsına gececk arkadas var mı?
cok acıl
4000 civarinda nufusu var.ama yazin cok fazla sayida insan geliyor.turizm cok onemli rol oynuyor burada waterski showlari falan cok unlu...sehir bayagi kuzeyde amerikanin en kuzeylerinde yani.alasakayi saymazsak.buyuk sehirlere uzak.en yakin milwaukee var.milwaukeeden chicagoda da 2 saat...
o kirmizi nokta minocqua.bu wisconsin haritasi...
çok teşekkürler dextro 12 haziranda uçuyoruz inş. new york detroit ve madison aktarmalı olucak uçağımız o tarihde gidicek arkadaşlar varsa irtibata geçelim
benim dayim wisconsine gitmisti ve 2 tane araba aldigini biliyorum sorun varsa mail adresini verebilirim
slm arkadaslr wisconsin da eglence parkında rıde operator olarak calısılabılecek işler varmı???sımdıden tesekkurler yardımlarınız ııcın...
selam leecon
bende gecen wısconsına gıtmıstım.
orda senın dusundugun tarzda ısler var ozellıkle tavsıye edebılcegım bır kac yer.
eger dusunursen yardımcı olabılırım.
campus ısparta temscılsıyım
wisconsin guzewl bir sehir.ozellikle wisconsin dellsi tavsiye ederim.
selam arkadaşlar. bu eyalete gidip harley fiyatlarına göz gezdiren oldu mu?ayrıca hayat pahalı mıdır? gece hayatı var mıdır? boyacılık işi var onu düşÃ¼nüyorum ama..
green bay mi ? sen kanadaya baya yakinmissin kardas.![]()
slm Berdush
ben galıba senı hatırlıyorum
sızın bı arabanız vardı uzerıne de karsıyaka bayragı asmıstınız demı
yanlıs mı hatırlıyorum yoksa
bilgiler için teşekkür ederim arkadaşlar![]()
benim kafama takılan bir nokta var; iş seçimi. wildwood'da meyve satışı ve wisconsin'da boyacılık ya da ride operator arasında kaldım.
Şu anda 6 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 6 misafir)
Bookmarks