herkese çok teşekkr eederim arkadaşlar umarım dedğnz gibi alır birde şurda çalışacak diye referans mektubu götürsek içinde neler yazsa daha etkili olur hani dönünce burda çalışıcak filan
herkese çok teşekkr eederim arkadaşlar umarım dedğnz gibi alır birde şurda çalışacak diye referans mektubu götürsek içinde neler yazsa daha etkili olur hani dönünce burda çalışıcak filan
bence ilk vizede böyle bir mektup yoksa şimdi getirme hiç... sonuçta vize memuru görüşme sırasında ağzıdna çıkan her kelimeyi kaydetiyor ki böyle bir belge yoksa şimdi de getirme bırak faydayı zarar bile sağlar....
dürüst olmak en iyisi, ben 4. sınıfım... şirketim bir yerden belge al getir dedi... bedne ilk önce mantıklı buldum aldım... ama vize günü... vermedim son anda fikrimi değiştirdim... kaldı ki çok sağlam bir yerden alamıştım belgeyi...
ama sonucta bu vize memurları da uzaydan gelmıyor.... bu ekonomik krizde kim kime iş belgesi imzalar ayalr öncesiden.. ancak tanıdık yada yakını... onun da gercek olmadıgı bellı olur zaten...
arkadasın konsolosluga son transkriptıyle gıtsın ben erkek arkadasımla gıdıyorum o vıze aldı ben alamdım... berbaer gıdıp donecektık bu yzuden 2. kez basvuruyorum desın o vızyeı alır... ozlelıkle ıstanbulsa kesın alır...
başarılar ve bol şans dılıyorum
EDIT EDIT
bu soyledıklerım referans mektubu ıcınde gecerlıdrı fark etmemısım... sonucta bu mektup ılk vızede yazılamdıgına gore yenı durum ıcın özel olarak yazıldıgı bellı olacak ve bunalrın hepsı ısrarlı bır gıtme ıstegını ortaya atıp vize memurunu kacak kalma gıbı bir dusunceye getırebılır....
Konu übersetzer tarafından (07-06-2009 Saat 04:41 PM ) değiştirilmiştir.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks