Alıntı yakuza Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Nerdeyse bütün eyaletler icin kask kullanımı, bisiklette reflektör vs kullanımı zorunlu diyebilirim. Ama biraz da arastırmacı gazeteci yönünüzü kullanıp gideceginiz eyaletin DMV sini, ordan da drivers handbook vs aratıp trafik kurallarını okumanızı öneririm. Ucuz bisiklet alımı konusuna gelirsek, ülkesine dönücek wat ögrencisi bulursanız ondan alabilirsiniz, daha olmadı walmartta 50$ civarına var diye biliyorum. İyi günler...
Yakuza ,, yok abi ya wal martta 50 dolar falan değil destinde,, en dandik olanı 90 dolardı....

allahtan evdeki taylandlı cocuk sattıda 40 dolara bisikletii aldım iyi oldu...

buarada destin taraflarındada bisiklet kullanım kuralları varsa haberim yokk,,, benim bugüne kadar yolda ve amerikalılara bakarak gorduğum birkaç kural var onları uyguluyrm

zaten tatill koyuu yada tatil sehri havasında olduğu için burası,, ve millet sort mayo haliyle dolastığı için heryerde,, cok kuralı takan yok varsa eger..

fakat motorcular dahil pek kask takan gormedim,,

bisikletliler için ozel olarak yolun bir bolumu ayrılmıs durumda,, cok geniş değil ama,, yanınızdan tır falan gecerken dikkat edin derim,, walla iyi sallıyor sizi o hızla

bizim bu taraflrda bisikletli sayısı asrttı, kask takanı gormedim, sadece bisikletin üzerinde emniyetiniz için kask takın falan diyor,,,

Hatta gecenlerde plaja gitmiştim miramar beache,, karsıdan karsıya gecerken bisikletle Şerif yol vermişti,, zaten herks veriyor

neyse ya,, insallah sorun olmaz,, olursada walla ben yeniyim diyeceğim,, öğrenciyim memur beyy,, wallaa ...