Makarna yumurta : türkiyeye göre biraz pahalı ama getirmeye değmez
muz: coook ucuz
diğer sebze meyveler : pahalı, 3 kg luk bir karpuz 4 dolar gibi...
domates: 2dolar falan
ekmek: malesef benimm güzel taş fırın ekmeklerim burda yok,, soooyle ankaranın halk ekmeği olcaktı beyaw,, arasına penır zeytin domatess...Malesef ekmekte pahalı,, yanii marketlerde Uno diye bildiğimiz dilimli ekmekler varya,, onlardan var ve bir tanesi 2 dolar gibi...
Peynir deseniz: paso krem peynir ve kaşar peyniri yada chedar peynırler var....fiyatları turkiye ile aynı sayılır...ama bizim güzel peynir çeşitlerimizden bir tanesii bilee yoook anasını satayım...beyaz peynir,, az yağlı,, cok yağlı,, örgü peyniri , erzincan peyniri falann,, off..malesef yok.....bulan varsa soylesin
zeytinde bulamadım ben essek kadar wal marta![]()
valla bu valiz kontrolü kadar hiçbişey beni germiyor!!!
makyaj malzemelerim yada krem vs şeylerimi alır diye korkuyorum + yemek meselesi başlıbaşına bi problem!
ilk günler için götürmek istediğim çoook şey var.sıvı hariç tabi.
ama ya valizi açmak isteyen kıl bi görevli denk gelirse bana napıcam ve yemek var mı dediğinde nasıl yalan sölicem bilmiyorum! hele de hayır dersem açar ve atarsa onları sinirimden ölürüm sanırım oracıkta![]()
İlk olarak JFK'e ineceksen ve oradan aktarman filan varsa kimse senin valizine bakmaz...bana sadece Atatürk havalimanında sordular el çantanda sıvı var mı diye... sıkıntı etme asla koy makyaj malzemelerini...yiyecekleri de sırt çantana al hiç sıkıntı olmadan geçersin...
teşekkür ederim![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks