Work and Travel
Toplam 35 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: en karlı iş :)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı angel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar böyle bir sıralama yapabilecek biri var mı
    amerikada is ararken biz de boyle bisey dusunmustuk. amerikadaki yasal asgari ucret sinirlari gibi bi sayfa vardi en dusuk asgari saat ucretleri vardi.
    bu listeye gore
    1-alaskada tomruk isi-yanlis hatirlamiyosam saatte 150 dolar gibi bi para veriyolardi ama calisma sartlarinin zorlugundan olsa gerek %40 gibi bi olum orani vardi.
    2-alaskada kucuk balik gemilerinin murettebati- saatte 35 dolar veriyodu ama gemilerin %20 si geri donmuyo diye duydum. geri donmeme sebebi genelde batma oluyomus ve kurtulan olmuyomus.
    3- new york city de gokdelen insaat iscisi-19 dolar saatlik ucret==> bu isi ciddi ciddi dusunduk.
    4-hatirlamiyorum
    5- alaskadaki balik fabrikalarinin deneyimli kadrolarina saatte 12 dolardan 18 dolara kadar para veriyolar

~~~~~~~~~~gerisini hatirlamiyorum

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı eyuuup Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    amerikada is ararken biz de boyle bisey dusunmustuk. amerikadaki yasal asgari ucret sinirlari gibi bi sayfa vardi en dusuk asgari saat ucretleri vardi.
    bu listeye gore
    1-alaskada tomruk isi-yanlis hatirlamiyosam saatte 150 dolar gibi bi para veriyolardi ama calisma sartlarinin zorlugundan olsa gerek %40 gibi bi olum orani vardi.
    2-alaskada kucuk balik gemilerinin murettebati- saatte 35 dolar veriyodu ama gemilerin %20 si geri donmuyo diye duydum. geri donmeme sebebi genelde batma oluyomus ve kurtulan olmuyomus.
    3- new york city de gokdelen insaat iscisi-19 dolar saatlik ucret==> bu isi ciddi ciddi dusunduk.
    4-hatirlamiyorum
    5- alaskadaki balik fabrikalarinin deneyimli kadrolarina saatte 12 dolardan 18 dolara kadar para veriyolar

~~~~~~~~~~gerisini hatirlamiyorum
    ilk 3 şık yorumsuz...
    inşaat işçisi nedir abi burdaki gibi mi sanıyodunuz ordaki işleri-işçileri..abi program çalışma geberip gitme programı değil yannız..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks