Gala teşekkür ederim bilgilendirdiğin için ben de kaygılandım bak şimdi çünkü bizim böyle bişeyden haberimiz yoktu biz experience USA ile gidiyoruz sizin firmanız bu konuya dair bişey soyledi mi?
Gala teşekkür ederim bilgilendirdiğin için ben de kaygılandım bak şimdi çünkü bizim böyle bişeyden haberimiz yoktu biz experience USA ile gidiyoruz sizin firmanız bu konuya dair bişey soyledi mi?
şimdi biz de o şirkketle gidiyoruz. panik, telaş yok. şirketle temasa geçip bilgi istemek yapacağınız en iyi şey olur. şirketle hareket edin, ben şirketten yana daha şikayet duymadığım için en iyi şekilde size yardımcı olacaklarına inanıyorum.
yasin sana da şöyle söyleyeyim bizim de elimizde biletler var ama biletlerimizin elimizde patlayacağını düşünmüyorum. işle ilgili sorun çözülür çözülmez şirket yeni bir iş ayarlar. sanıyorum ki yine los angeles'tan olur. aksi taktirde bizim hatamız olmadığı için o zaman bu kadar ılımlı olmam. yani hepimizin başına bu işin sonunda aynı şey gelecek. birlikte yapıcı bir şekilde iletişim kurarsak şirketimizle sanıyorum mutlu sona ulaşırız.
Moda o kadar çirkin bir şeydir ki, altı ayda bir değiştirmek zorunda kalırlar.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks