Work and Travel
Toplam 193 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: WAT Öğrencilerine Harçsız Pasaport

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı cemo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    en son dedikleri "dekanlıkla bi görüşelim tekrar o zaman" oldu ztn... bakalım bu dediklerini de belirteyim o zaman bi oraya eğitim ve kültürel amaçlı gidiyoruz diye ...peki direk dilekçeyi yazalım mı yoksa sorup mu yazalım dilekçe hazırlayalım mı diye? yani nasıl bir dilekçe olması gerek on uda bilmiyoruz açıkçası...teşekkürler
    pasaportla ilgili dilekçe hakkında bilgisi olmayanlar aşağıdaki örneğe bakarak kendi üniversitelerine hitaben yazabilirler.Yazıları ortalamayı unutmayın he)

TC.

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

Fakültenizin iktisat bölümü, 2. sınıfı,05….. nolu öğrencisiyim. Eğitim ve kültürel amaçlı olarak katıldığım work and travel öğrenci kültürel değişim programı aracılığıyla 25.06.2008-01.10.2008 tarihleri arasında eğitim maksadıyla ABD’ye gideceğim. 27.01.2004 tarih ve 25359 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan “Yurt Dışına Çıkışlarda Harç Alınmasına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Kararda Değişiklik Yapılmasına Dair Karar” ve 5682 sayılı pasaport kanuna dayanarak, yurtdışına çıkabilmem için harçsız pasaport almak istemekteyim.Bunun için gereken belgenin verilmesini istiyorum.

Gereğinin yapılmasını saygıyla arz ederim.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı sir_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pasaportla ilgili dilekçe hakkında bilgisi olmayanlar aşağıdaki örneğe bakarak kendi üniversitelerine hitaben yazabilirler.Yazıları ortalamayı unutmayın he)

TC.

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

Fakültenizin iktisat bölümü, 2. sınıfı,05….. nolu öğrencisiyim. Eğitim ve kültürel amaçlı olarak katıldığım work and travel öğrenci kültürel değişim programı aracılığıyla 25.06.2008-01.10.2008 tarihleri arasında eğitim maksadıyla ABD’ye gideceğim. 27.01.2004 tarih ve 25359 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan “Yurt Dışına Çıkışlarda Harç Alınmasına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Kararda Değişiklik Yapılmasına Dair Karar” ve 5682 sayılı pasaport kanuna dayanarak, yurtdışına çıkabilmem için harçsız pasaport almak istemekteyim.Bunun için gereken belgenin verilmesini istiyorum.

Gereğinin yapılmasını saygıyla arz ederim.
    çok teşekkürler sir örnek için de ayrıyetten teşekkürler bir deneyelim bakalım.Sonucu bildiririm.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı cemo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok teşekkürler sir örnek için de ayrıyetten teşekkürler bir deneyelim bakalım.Sonucu bildiririm.
    Dilekçenin yanında banka dekontunu ve şirketin verdiği dilekçeyi vermeyi de unutma.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 9 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 9 misafir)

Bookmarks