Work and Travel
Toplam 193 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: WAT Öğrencilerine Harçsız Pasaport

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Bende cuma günü başvurdum yarın pasaport elimde olacak.Fakat ben harçsız muafiyet belgesinde tarih belirttiğim için polis memuru bana en fazla 1 yıl vereceğini söyledi eğer tarih belirtmeseymişim en fazla 2 yıl vericekmiş.Nasıl iş anlamadım.Ulan okul bana tarihi attırıyor ben de tarihi attım bi pislik çıkmasın diye.Neyse amerikadaki Türk konsolosluğundan pasaportu 5 yıllık yaparım.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı sir_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende cuma günü başvurdum yarın pasaport elimde olacak.Fakat ben harçsız muafiyet belgesinde tarih belirttiğim için polis memuru bana en fazla 1 yıl vereceğini söyledi eğer tarih belirtmeseymişim en fazla 2 yıl vericekmiş.Nasıl iş anlamadım.Ulan okul bana tarihi attırıyor ben de tarihi attım bi pislik çıkmasın diye.Neyse amerikadaki Türk konsolosluğundan pasaportu 5 yıllık yaparım.
    benim de başıma aynı şey geldi. emniyet "tarih girmeseydin iki yıl yazardık" dedi. okula gidip bunu söylediğimde "tarih yazmasaydık da niye yazmadınız derlerdi" dediler. neyse sonuçta bir yıl da olsa harçsız aldım. ayrıca jet hızıyla çalışan öğrenci işlerimize teşekkür ediyorum, belgeyi başvurduğum gün alıp emniyete gittim. ertesi gün de pasaport çıktı.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 5 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 5 misafir)

Bookmarks