Alıntı esmai Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
peki bana çözümü olan? 16.55 te NY deyim JFK de... Ertesi sabah 6.55 te uçağım arada çıkalım havaalanından diyoruz da o saatte ertesi günki uçağın bavulunu almazlar ki
Valizini Terminal 4 'te teslim edersin 11$ karşılığında , böylece valizden kurtulursun fakat şehir merkezine inmen için 21$ gıbı bir ücret vereceksin gidiş dönüş .

Alıntı maviyeşil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
JFK terminal 3 dış hatlardan terminal 3 iç hatlara geçerken internet var mı bilymsunuz
Terminal 3 'ü bilmiyorum fakat Terminal 4 'te NothWest Airlines ücretsiz kablosuz ağ mevcut , gayette hızlı

Alıntı fbsertac Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar bu terminal numarası nerde yazıo domestic flights için ben seattle a gidecegim aktarmalı hatta oradan da aktarma yapıp alaskaya uçacagım .. deltayla uçuorum seattlea Delta31(uçuş numarasımı oluyor?) yazıor biletde , sonra operated by Alaska airlines dior sanırım terminal ve uçak değişecek Delta9059 yazıor onun içinde...
bilgilendirirsenz sevinirim..
Biletin ayrıntılarını iyice yaz buraya .

Alıntı sugarmouse Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar ciddi yardıma ihtiyacım var ben ve 3 arkadaşım newyork newark havaalanına ineceğiz ve atlantic citye gitmemiz gerek araba kiralama olayına baktım havaalanından kiralanıo ama bırakacağımız şube atlantic city de yok o sebeple otobüs kullanmak zorundayız ama o saatte varmıdır netten baktım gece 3 te var görünüyor ama google earth dede her otobüs firmasının kalkış yeri ayrı ayrı gösteriliyor anlayamadım tam olarak bana yardım edebilirseniz çok sevinirim nasıl gidebiliriz ordan tam olarak bize söyleyebilirseniz çok seviniriz ne yapmamız gerek?
Gece 3 'te Newark 'tan binmeniz zor . Sabaha kadar beklemeniz en mantıklısı . Bilet alacağınız yer ta olarak neresi ir fikrim yok .

Alıntı Güneş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben ilk defa aktarmalı uçucam atatürkten jfk ye ordanda rallye fakat new yorka inince ne yapacağımı bilmiyorum bilenler varsa detaylı bir şekilde anlatabilir mi?
Fiorex herşeyi açıklamış .