Neden bu kadar sınırlendıgını anlamıs degılım ben kullandım memnun kalmadım dedım sana yalancısın demedım kı
sen memnun kalıp yazmıssın ben de kalmadım yazdım neden sınırlendıgını gercekten anlamadım
Neden bu kadar sınırlendıgını anlamıs degılım ben kullandım memnun kalmadım dedım sana yalancısın demedım kı
sen memnun kalıp yazmıssın ben de kalmadım yazdım neden sınırlendıgını gercekten anlamadım
aklıma takılan bi konu var şimdi bu şirket sabit hatlara bedava diyorsun arkadaşım , peki dielim üye olduk 3ay hak verdiler , 1ay oldu sonra adamlar sıkıldı bedava nereye kadar olmaz paralıya çevirelim dedi sabit hatları.. bedava die başladık sonra habire 10euro yüklemeyelim konuşmak için.. bu hakkı ellerinde saklı tutuolarmı ? böle bi olaylada karşılaşabiliriz sonuçta...
"sabah 09.00, akşam 18.00. sonra başka mecburiyetler. sıkışıp kaldık. sırf yeme, içme, barınmanın bedeli bu kadar agır olmamalı. hayatta kalabilmek için bir ömür veriyoruz. bir ömür karşılığı bir ömür yani. ne saçma."
Evet, böyle birşey olabilir, yani 1 ay 15 gün yada 2 ay sonra bedava uygulamsı kalkmıştır deyip dakika başına ücretlendirmeye başlayabilirler. Ancak web sitesinden de incelerseniz bu ve bu tür şirketler sürekli daha çok ülkeyi bedava arama kapasamına almaya çalışıyor ve diğer paralı olanların da oranalrını düşürüyor. Reklamlarını da zaten bunun üzerine yapıyorlar o yüzden sanmıyorum böyle birşey. Ama daha önce bunun gibi bir servis sağlayıcısında Türkiye sabit hat bedavaydı, şimdi dk başına ücretlendirliyor.
Ama zaten bu bedava haftalık 300dk ile sınırlı olduğu için kaldırmazlar kolay kolay. Kaldırsalar bile Türkiye sabit hat dk. 0.04cent, mobil hat dk. 0.07cent.
) en azından önümüzdeki 3 ay kaldırmazsalar yeter sanırıım !!!
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks