bu arada benim Denny's 6100 degil 5751 Sunset Boulevard'daki denny's .. ikisi de ayni cadde uzerinde ve birbirine gayet yakin mekanlar
bu arada benim Denny's 6100 degil 5751 Sunset Boulevard'daki denny's .. ikisi de ayni cadde uzerinde ve birbirine gayet yakin mekanlar
şaka gibi. işe başlatırlarsa bir molada koşa koşa gider alırız artık. saolasın kardeş, bir stres daha attım üzerimden.hımm... müşteri olarak gelirim o zaman bi molamda
yine de görüşürüz, ben gidiyorum dediğimde tutucaksın beni çünkü
![]()
Konu gala tarafından (28-05-2009 Saat 10:27 PM ) değiştirilmiştir.
rica ederim ne demek.. forumu kullanmamizin sebebi hem yerdim almak hem de yardimci olmak degilmi![]()
tutarim tabi ama gidiyorum demeyeceksin ki![]()
arkadaslar ıs verenınızle mutlaka ıletısıme gecın bı maıl atın adınızı soyadınız sızı ıse alan managerın adını soyadını yazın ondan sonra cevap gelırse konusuruz yıne eger gelmezse neler oldugunu o zaman acıklarım sıze bıraz karmasık bı durum
dennys cıler ıs verenızle hemen bır an once ırtıbata gecın sonra benı haberdar edın gelısmelerden gerekırse telefonla arayın yada aratın ama mutlaka ıslerınızı confırme ettırın
Arkadaslar ıs verenıyle ırtıbata gecen hemen bana heber versın ayrıca turkıyeden hangı sırketle gıdıyorsunuz onu da yazın daha sonra sıze bılgılendırme yapıcam
bu cok acıl ve onemlı bı durum
@american eagle sen ilkkez mi gidiyosun dostum ne bu panik ya msjlarini bile ikiser ucer atmissin![]()
ben de panikledim onun yüzündenaslında doğru söylüyor, iletişime geçmek lazımdı ama bu heyecan bu panik nedendir ben de anlamadım.
Moda o kadar çirkin bir şeydir ki, altı ayda bir değiştirmek zorunda kalırlar.
gala ben simdi mail yaziyorum manager'a bakalim cevap gelecekmi
haydi bakalım, umutlar sende. sen tutturamazsan ben denerim. deneye deneye devam ederiz
adresini aldın mı ya? ben alayım, mail atayım dedim, gerek yok iletişime deyince şirket daha da diken üstüne bindim tabi. bekleyelim bakalım.
ben vereyım sızın managerınızın ısmını
syed najıb
syednajibDM
tel no:323 472 3284
bu arada ben ıkı kez gıttım bile
e mail de DM den sonra yahoo olcak
bı ıletısıme gecın bana da haber verin
mail yolladım bakalım. cvp gelirse dönerim sana american eagle. gerçi cvp gelmezse de söyleyeceğim. sorun ne bilelim.
gala cvp gelirse bana da haber ver bana cvp yok simdilik
internetle arası yok sanırımkötü düşünmeyen insan modundayım şuan. cevap gelirse hemen haberdar ederim. sen de bana haber ver.
aynen en az ssenin kadar iyimserim![]()
topluca kandırıl mıyoruzdur umarım. hepimiz şirketi de aynı değil hadi biri yapsa diğeri yapmaz. ben experienceusa ile gidiyorum. Şu ana kadar bi kötülüklerini duymadım siz hangi şirketle gidiyosunuz?
aynı kardeş aynı. biz de o şirketle gidiyoruz. şirketten yana bir sorunumuz yok.
işveren pek mail kullanan biri değil sanırımbekliyoruz bakalım. olmadı arayacağız.
maıl gelırse bana da haber verın
yasin kardes kandirildigini soyleyen kim? neden boyle bir fikre kapildin ki sen
cvp gelmedi deyince öyle bir fikre kapıldı sanırım. american eagle'ın beni paniğe sokmasını hesaba katarsak normal. kandırılmadık merak etmeaslında işten yana da bir şüphem yok. yine de bir cvp gelse rahat edeceğim çünkü hem ssn'e hem de konaklamaya değindim mailde. hiç değilse ona göre kendimizi ayarlarız.
umarım haberlerı almıssınızdır sızın adınıza cok uzuldum![]()
ne haberi?![]()
panik yok yasinşuan uykularım kaçtığı için uyuyamasam da sorun yok. pier duruma el koyacak. seni de haberdar edeceğiz hal ve vaziyetten.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks