son 32 saatheyecan bastı yaaa :P
son 32 saatheyecan bastı yaaa :P
15 burdur![]()
06 ankara![]()
bende 15 Burdurdaym offf
..:::PrInCe Of K.s.A:::..
13..bitlis..
Umarım yaklaşık 7 saat sonra vizemi aldığımda daha bir içim rahat sayacağım günleri=)
2 saat 34 dk![]()
LIVE IS LIFE
11 oldu dimi yaaa, hadi hayırlısı az kaldı bakalım ....
and i wonder, if you ever wondered the same. and i still wonder..
Safak dogan gunes... Herkese gonlunce bir W&T sezonu diliyorum.![]()
UMUDU OLMAYAN ARKADAŞLARA...
"Terk edenler asla kazanamaz...Kazanan asla terk etmez.Bazı insanlar çalışırken keyifle ıslık çalar.Hayatları muhteşemdir...Bazıları durmadan ağlar inler.Ben çocuklara hep aynı şeyi söylerim:'Şikayet etmeyin,itham etmeyin,bahane bulmayın...Hayatın sloganı ASLA BIRAKMAYACAKSIN'dır.Çoğu terk edişimizde,zafere birkaç adım kaldığının farkında bile olmayız.Başarı yarışmanın kendisinden birkaç saniye daha dayanabilirsek,bizimdir...
Yarvay McDonald Valentine
Son 10 gün. Ama ben hala sınavlara çalışıyorum pöfff![]()
I'll be there and then one day I'm gonna say "I was there too".
"Terk edenler asla kazanamaz...Kazanan asla terk etmez.Bazı insanlar çalışırken keyifle ıslık çalar.Hayatları muhteşemdir...Bazıları durmadan ağlar inler.Ben çocuklara hep aynı şeyi söylerim:'Şikayet etmeyin,itham etmeyin,bahane bulmayın...Hayatın sloganı ASLA BIRAKMAYACAKSIN'dır.Çoğu terk edişimizde,zafere birkaç adım kaldığının farkında bile olmayız.Başarı yarışmanın kendisinden birkaç saniye daha dayanabilirsek,bizimdir...
Manisa'dan kalktı tren Bingöl'de yaptı fren,şafağım kaldı 12, alkışlamayan.....![]()
![]()
-24 saat..![]()
уєѕ,ι ℓιƒт ωєιgнтѕ.ησ,ι ωσηт нєℓρ уσυ мσνє.ѕтιℓℓgяσωιηg
At&t sim kart ile dunya telekom uzerınden turkıyeyı ucuza ara
Bingöl Dört Dağ İçindeYanarım Yağ İçindeKim Bingöl'ü SorarsaBir Yarim Var İçinde
Deliley Deliley DestaneDeliley Deliley Heyrane
Bu Dere Buz BağlamışDibi Nergiz BağlamışBaba Beni Evlendir LoyBingöl'de Kız Kalmamış
Deliley Deliley DestaneDeliley Deliley Heyrane12
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
Burdur bi dur. İş bulduk zorla, DS ve vize eksik daha![]()
9 aydın hadi bakalım az kaldı![]()
05 cleveland:=)
PLANÖRLE AMERİKAYA UÇMAK....![]()
BU KADAR ÇILGINCA İŞTE BU WAT..!!!!![]()
Gelecek ay tam bugün yani 2 temmuzda suan ucakta 50 dk dır yol alıor olacagım ınsss![]()
Bitlis 13
alaska
03 afyonkarahisar![]()
17 çanakkale![]()
ve sonunda memleketim ANTALYA 07![]()
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
Yeto dıkkat et senı banlamasın
EY NECEFTEKI ALTIN KUBBENIN SAHİBİ.
14 bolu...
inşallah 128 saat sonra uçuyorumşafak 5 diyelim
10 Bandırma![]()
I'll be there and then one day I'm gonna say "I was there too".
Şu anda 7 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 7 misafir)
Bookmarks