Work and Travel
Toplam 261 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: At&t ve dunya telekom haberleşme konusu

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı realbrutal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    experiencela gidiyosan doğrudur
    ben karşılama gününde gitmeyeceğim.ondan telefonu daha sonra alacağım.dünya telekoma kayıt yaptırmak bir şey değilde geç aktive olma gibi sorun olmasın diye düşündüm.hem orada halka açık bir wirelessdan işlem yaparsam sakata gelme ihtimalim var.

normal zamanda bizi onların araması gene avantajlı değil.çünkü bize verdikleri hatta bizim bir yeri aramamız yada birinin bizi aramasında günlük bir dolar para kredi hattımızdan düşüyor.sonuçta onlar arasada biz arasakta hemen hemen aynı para yazacak.
    gec aktive derken?telefonu aldigin anda acip kullanabilirsin,saniyorum sadece internetten bir kayit yapman gerekiyor,

bu yuzden en uygunu bir adet Net 10 hatti almak telefon ile birlikte bunun yaninda birde su her benzin istasyonunda bulunan ucuz konusma kartlarindan almak cok daha pratik,ben butun yazi oyle kurtardim gecen sene.

Ama dunya telekomda uygun olabilir daha one hic kullanmadim.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı taltrap Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gec aktive derken?telefonu aldigin anda acip kullanabilirsin,saniyorum sadece internetten bir kayit yapman gerekiyor,

bu yuzden en uygunu bir adet Net 10 hatti almak telefon ile birlikte bunun yaninda birde su her benzin istasyonunda bulunan ucuz konusma kartlarindan almak cok daha pratik,ben butun yazi oyle kurtardim gecen sene.

Ama dunya telekomda uygun olabilir daha one hic kullanmadim.
    geç aktive derken yani belli bir süre gerekiyor sanırım dünya telekom hattının aktif olması için diye biliyorum.belki yanlışım olabilir.

net10 olayını biliyorum ama sitesinde sadece istanbul yazıyor.başka yeri arayanda var sorun olanda.ayrıca cep telefonlarıda aranmıyor maalesef.dünya telekom biraz ücretleri fazla olsada bence gene en iyisi.

şu benzin istasyonlarında satılan ucuz konuşma kartlarından bahsedebilirmisin biraz?arama ne kadara geliyor? telefon kulübelerinde kullanılan karttan bahsediyorsun değilmi?

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı realbrutal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geç aktive derken yani belli bir süre gerekiyor sanırım dünya telekom hattının aktif olması için diye biliyorum.belki yanlışım olabilir.

net10 olayını biliyorum ama sitesinde sadece istanbul yazıyor.başka yeri arayanda var sorun olanda.ayrıca cep telefonlarıda aranmıyor maalesef.dünya telekom biraz ücretleri fazla olsada bence gene en iyisi.

şu benzin istasyonlarında satılan ucuz konuşma kartlarından bahsedebilirmisin biraz?arama ne kadara geliyor? telefon kulübelerinde kullanılan karttan bahsediyorsun değilmi?
    Istanbulda ikamet ettigim icin ben sadece istanbulu arayacagim bu yuzden net 10 gayet uygun benim icin ama dedigin gibi diger sehirleri bilemiyorum,ama gecen sene genelde beni ailem aradi,net 10 hattimdan mesaj atiyorum konusmak istedigimde onlar ariyorlardi,10TL lik telekom karti ile neredeyse 1 ay aradilar beni.

Ucuz konusma kartlarini heryerde bulabilirsin ve her telefonla kullanabilirsin,kartin uzerindeki pin numarasini kaziyorsun pini girip bakiyene ulasiyorsun daha sonra verilen direktiflere gore aramak istedigin numarayi giriyorsun cok pratik ve basit,new york a ilk indigimde de bir marketten bu kartlardan alip ailemi aramistim bana gore en uygun ve zahmetsiz yolu bu turkiyeyi aramanin.5 dolarlik bir kartla yanilis hatirlamiyorsam 50 dakika kadar konusabiliyordum Turkiye ile e zaten internet varsa 50 dakika 1 ayda yeterde artar bile.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)