Arkadaslar merhaba, Rue21 Tanger Outlette calisacaklar var mi ? (Myrtle Beach, South Carolina)
Arkadaslar merhaba, Rue21 Tanger Outlette calisacaklar var mi ? (Myrtle Beach, South Carolina)
arkadaş ben biraz acemiyimde foruma yeni konuyu nsl acabilirim
Selam alpac ben de myrtle beach'e gidecem. Senden bi ricam var, benim yeni iş bulmam lazım da. Sen bana sizin outletin acil olarak iletişim bilgilerini verebilir misin??
www.rue21.com tanger outlet store 'u ararsan belki yardimci olurlar. Peki konaklama saglamiyor bu konuda bildigin nereler var ?
Saol kardeş. Valla biz de bulamadık konaklama. Araba alacaktık oraya gidince. Ciddi ciddi birkaç gün arabada yatmayı düşünüyoruz
Valla bizde harıl harıl konaklama arıyoruz araba almak kolayda onemli olan konaklama is basta siz ne zaman gideceksiniz ?
gidebilirsek 7 haziranda siz?
9 unda bizim gecen senelerde gitmis olanlar varsa nerde kaldilar acaba ?
birde sizin ucakla gidisiniz nasil ?
Detroit aktarmalı. Detroitte bir gün kalıp, sonra myrtle beach havaalanına inecez. Siz?
atlanta bizim ordan kendimiz gidecegiz artik![]()
alpac çalışacağın yer şehir merkezine çok uzak. oralarda konaklayacak yer yok. ulaşım da çok kötü. ya yeni bir iş arayacaksın, ya da gider gitmez araba alacaksın.
şehir merkezinde bir çok otel, motel var, yer bulman kolay olur. ama tanger outlete arabayla 25-30 dakika. otobüsler 2 saatte bir gider ama garantisi yok ve her yerden geçmiyor. biliyorum biraz kötü bir haber ama bunları bilmen gerekir.
ben orada çalıştığım firmanın IK ilanlarını gonderiyorum. nascar speedpark uygun olabilir. hemen irtibata geçin.
hatta oak street 21.avenue da yerleri var. gider gitmez uğrayın, form doldurun. büyük ihtimalle size yardımcı olurlar.
http://www.burroughschapin.com/Caree...0/Default.aspx
myrtle beach e gidecekler ilk isiniz ne yapip edip birlesip bir araba almak olsun.
bu sene hardrock park ta acilmis is imkani boldur orda
onur
hardrock park şimdiden doldu watcılarlaoradakiler diğer yerlerde ek iş arıyor
![]()
Myrtle Beach e 2009 da gidecekler haberleşelim burda tanıuşalım orda birbirimize ayrdımcı olalom bence
walla hocam biz beş arkadaş south carolina savannah bluffton tanger outlete gidiyoruz ama bu myrtle beach me oluo bilmiorum eğer orasıysa haberleşelim
slm bnde bi arkadaşımla myrtle a gidiorum premier cosmetic adında biyer,river oaks street de bulunuo,diğer arkadaşlarla iletişime geçersem sevinirim
Myrtle beach 2009 yılı icerisinde epey yandı 100 ü aşkın ev kül oldu diyorlar.yazın bir daha cıkabilir mi ? insan ürküyo![]()
bizde bu şans varken yazın da çıkabilir![]()
arkdaşlar merhaba ben de bu yaz myrtle beach 'e gidiyorum uçak biletim ayın 13 ünde sanırım charlotte 'den kendei imkanlarımla gidicem fakar benim şirketim beni karlıyacakarlını söyledi ancak google dan baktım da bi hayli uzak işverenimin karşılayacapını sanmıyorum acaba benim durmumda olan varmı
valla charlotte dan myrtle a yaklaşık 300 km var,ordan işveren gelip alır mı bilmiorum ama düşük ihtimal.
arkadaşlar selamlar herkese bende bu yaz Myrtle Beache gdyorum haziran 17 gibi gidicem inşallah. msn adresim abzax@msn.com iletişime geçelim orada işleri daha rahat yürütebliriz. bu arada karikatüristlik yapcam orada aynı işte çalışacak arkadas varmı?
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks