evet gençler şu an size South carolina Hilton Head island taki okyanus manzaralı tam amerikan filmi havalı evimden kaçak internetimle sesleniyorum.Hepinize içten dilekleriniz için teşekkür ederim.
Öncelikle şunu söylemeliyimki buradaki herşeyden çok memnunum.Geldiğimiz ilk gün bizi havaalanından Keiko isimli çok sempatik bir adam karşıladı yolda gelirken bir yandan makaramızı yaparken bir yandan da etraftaki enfes güzelliklere bakıyordumDaha sonra bize evimizde hiçbirşey olmadığını ve emizi temel ihtiyaçları almamız gerektiğini söyledi arabayla markete doğru ilerlerken Hilton Head Resort diye bir yerin önünden geçerken ben aa bak burada kalacamışız dedim arakadasımda yok artık ddi alışverişimizi yaptık arabaya bindin anammmm bir baktık oraya gerii döndük evimiz harbiden orasıymıs bide KEiko sizin ev okyanus manzaralı demezmi ooo demeyin keyfimize...
Sonra tam eve giriyoruz Keiko karsı tarafta bi 50 metre uzaklıktaki kapıyı göstererek serkan die çocuklar kalıo dedi abooo tam o sırada içeriden 3 tane melez kız çıkmazmı alllllaahhhhhh dedik biz cennete düştük.ÇOcuklar bir selam verdi falan herneye iki muhabbet eve girdik falan ev de tam amerikan evi odalarda banyolar falan ooo o da tamam.Sonra Keiko dedi yarın dinlenin öbür gün iş başı oo ii dedik ondan sora kız arkadaslarmızın kaldıgı evede bi bakalım dedik bi gitttik onlarda tayland lılarla kalacakmış ama ben taylandlıları böle bilmezdıim off offf offf yanii bide evde hiçç 2 kişi değiller taylandlı filipinli rus böyle arkadas grubu bir sinerrji yaratmışlar muhabbet alkol makara gırgır aksamları ganiyleeeee
Bu sabahta kalktım işe gitttim orasıda çok rahat bizim türkiyede yaptıgımız işin 10 da birini yapmıolar işte kolay geçti geldim yine açtım biramı nete bir bakiiim dedim birazdan takılmaya giderim yine allah bozmasın şimdilek bu kadar olaylar oldukça sizinle paylaşmaya çalışırım

DELTA KONUSU
Arkadaslar deltanın uçağı çok dar ve koltuklar çok rahatsız yemekler fena değildi ama hosteslerin hepsi 60 yaş üstüydü Allahtan gece hiç uyumamıştımda uçakta bayaa uyudum orada inince pasaport kontrolü konusunda çok uyuşuk davranıyorlar o yüzden aktarmalarınız arasında 2 saatten fazla olmasına dikkat edin merak ettiğiniz baska konu olursa yardımcı olmaya çalışırım

HEPİNİZ KENDİNİZE ÇOK İYİ BAKIN