Alıntı jacker_demir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
evet amerikalılar çok profosyonel istanbulda bi yaptırmaya çalışsam kafamdaki düşündüğümü 4 milyara çıkar galiba ki amerikada yaptırdığım gibide olabilir mi oda var
ben sırtıma hz. musanın denizi ikiye ayırışını yaptırmak istiyorum en ekomik america gibi gözüküyor ama ordada tabi yine işçilikler değişebilir new york CT ME
yakınlarında giden var mı acaba önerebilceğiniz
Alıntı ayhn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yaa bu dövme olayında bilgili olan arkadaşlara bir şey sormak istiyorum. Şimdi ben bayağı zayıfım. Bilekler, kollar falan incecik Ben dirsekten bileğe kadar şık bir dövme yaptırmak istiyorum ama mutlaka ilerde kilo alırım. Bu kollar büyüyünce dövme mundar olur herhalde? Substrat yüzeyi genişleyecek Tavsiye eder misiniz yaptırmamı?
Ben Rehoboth Beachte yaptirdim amerikali bir arkadasimin tavsiyesi ile ve oldukca guzel iscilik cikardilar,bahsettigin bolgeler icin,google da ya da myspace de arama yapabilirsin daha etkili olur calismalarini da gormus olursun.

Evet ayhn bir bozulma olur kilo alip vermelerde, kas sisip,sonmelerinde tabi bi bozulma dovmenin niteligine vede vucudunun ne kadae degistigine bagli.