ABD'den Denver aktarmalı Havana seferleri var arkadaşlar![]()
ABD'den Denver aktarmalı Havana seferleri var arkadaşlar![]()
Valla uçuşlar olabilir ama beni işe alırken sponsor çalışanı aynen şu şekilde söyledi.
you may wanna go to Cuba. God, I love Cuba. But if you wanna go to Cuba so bad, You have to go to Mexico first then you can go to Cuba. And there is no guarantee that you'll be able to return to the States. So do not go over there.
Ben Kübaya gitmek hakkında bi soru bile sormamıştım kadın bana amerikadan gidebileceğim ülkeleri anlatıodu. Meksikaya gidebilirsin, Kanadaya gidebilirsin, Bahamalara gidebilirsin filan filan derken kübaya geçti. bende ne diyeceğimi şaşırıp, kübaya gitme gibi bi planım olmadığını söyleyip geçiştirdim. Sonra internette bi araştırma yaptım ki önceden de dediğim gibi Küba'dan vize alanların Amerikaya giremiyecekleri hususunda Amerikanın resmi olarak açıklama yaptığı tek devlet. Ayrıca Amerikalı vatandaşlarında Kübaya girişleri kesinlikle yasakmış bu yüzden Meksika üzerinden değişik yollarla Kübaya gidiyorlarmış.
Bu yüzden arkadaşlar Küba'ya gitmeyin =))) Küba'da sizi bu kadar çeken nedir onuda anlamış değilim.
I'll be there and then one day I'm gonna say "I was there too".
küba hayallerimiz suya düştü demek(...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks