Work and Travel
Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 48 adet sonuctan sayfa basi 31 ile 48 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Ucuz yeme içme (New York)

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

ya bir de aklima bir sey takildi simdi eti keserken besmele cekmezsen helal olmuyomus ya diyelim ki kasap eti keserken dalginlik oldu veya herhangi bir sey oldu keserken besmele cekmeyi unuttu simdi benim yedigim et haram mi oluyor? Ustadlardan cevap bekliyorum bu soruya beni de aydinlatin...

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

yada adam abdestli değil bıçagı arkadaşının elinden alırken adetler geregi bıçaga tüü yaptı abdestless bıçaklamı kesilmiş oluyor
    I have dream about this day boys and its going to be legendary. Together we will own this city, anytime a girl wants to get back at her ex-boyfriends we'll be there, anytime a girl wants to solve her father issues through promiscuty and binge drinking we will be there! Anytime a bachelorette party drives through the city in a limo sticking their heads out sunroof shouting "what's up newyork?" we will be what is UP Newyork!

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    17

ayrıca ucuz yeme içme deyince insanların aklına sadece helal kesim et mi geliyor yani?
    en ucuz yiyecek et mi?

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

ekmek bulamiyorsan pasta ye yeto

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

eşşek etinden aklımıza geldi heralde
    I have dream about this day boys and its going to be legendary. Together we will own this city, anytime a girl wants to get back at her ex-boyfriends we'll be there, anytime a girl wants to solve her father issues through promiscuty and binge drinking we will be there! Anytime a bachelorette party drives through the city in a limo sticking their heads out sunroof shouting "what's up newyork?" we will be what is UP Newyork!

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı ozgursum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ekmek bulamiyorsan pasta ye yeto
    olm param olmazsa seni bile yerim len

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

ya bir de aklima bir sey takildi simdi eti keserken besmele cekmezsen helal olmuyomus ya diyelim ki kasap eti keserken dalginlik oldu veya herhangi bir sey oldu keserken besmele cekmeyi unuttu simdi benim yedigim et haram mi oluyor? Ustadlardan cevap bekliyorum bu soruya beni de aydinlatin...
    şimdi hemen zekeriya beyaza bağlanıyoruzz...evet hocam söz sizde...

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Arkadaşlar konuyu sulandırmayın lütfen, konuya faydalı yorum yapacak arkadaşlar varsa buyursun.

Bilgiye ihtiyacı olan arkadaşlara haksıksızlık etmiş olmayalım değil mi.

Bazı arkadaşlarımızın faydalı bilgileri için teşekkürler.

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı YETO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ayrıca ucuz yeme içme deyince insanların aklına sadece helal kesim et mi geliyor yani?
    en ucuz yiyecek et mi?
    bırak yeto yaa bunların hepsi burjuva...

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

allaha şükür her kurban bayramında kurbanımızı kesiyoruz...
    halk için ayrılan bölümlerde öyle manzaralar oluyor ki sevap kazanılacakken günaha giriyorlar. kurbanlık kesimlerinde böyle iken diğer yerlerin denetimi falan zor
    hele de amerikada ki türkiyede bile olmuyor.
    bence siz helal kesim yerlerine gidin helal değilse günah onların boynuna zaten...
    ha işin sağlık boyutunu düşünüyorsanız orasına karışamam çünkü gıda mühendisi tanıdıklarım sayesinde ben artık düşünmüyorum durum o kadar acı yani...
    benim de nacizane görüşüm bu şahsen ben böyle yapacağım.
    beğenen alır gider
    beğenmeyen bırakır kaçar...

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

Kahroluyorum arkadaşlar. Başka bir şey yazmak istemiyorum. Meğer ne hallere düşmüşüz. Ben en mantıklısı ses çıkarmadan ayrılmak olacak.

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

su forumda lakabi olan kac kisi var faruk? baykal deniyorda sanirim yanlis denmis baykal sonuna kadar kalir savasini verir sen hemen gidiyosun.. bu arada hala soruma cevap bekliyorum!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Sevgili Özgür; de, da ayrı yazılır.. Ayrıca soru işaretinden sonra büyük harf ile başlanır.. Özel isimlere de dikkatini çekmek istiyorum
    Konu Kortanzz tarafından (23-05-2009 Saat 12:04 AM ) değiştirilmiştir.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

Tüm şakalar bir yana, ciddi olduğum hususlar vardır.

EN'AM - 68 : Âyetlerimiz hakkında (alaylı) konuşmaya dalanları gördüğün zaman, ondan başka bir söze geçinceye kadar artık onlardan yüz çevir. Ama şeytan sana unutturursa, hatırladıktan sonra artık o zalimler topluluğuyla beraber oturma.

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı faruk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tüm şakalar bir yana, ciddi olduğum hususlar vardır.
    yaa faruk kardeşim yok yere gerginlik olyor yaa yapmayın şunu...

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

bana wat forumunda kutsal kitabimizdan alinti yapcagina sunun cevabini ver ciddi sordum. acaba kutsal kitabimizda et kesilirken diyanetten biri olacak besmele cekmezse et helal olmaz gibi seyler yaziyor mu merak ettim sen takip ediyosun belli faruk buna da bir cevap versen iyi olur... yukaridaki soruya da bir zahmet.. sizin kadar din konusunda bilgili degilim....
    infidelllll

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Arkadaşlar mesaj başlığına pek dikkat etmeden mesaj yazmıştım helallikle ilgili olarak. Bana atfen söylenmediğini gördüm ve ardından baya mesajlar gelmiş yanlışlıklar uzamış gitmiş yani. Kimse kusura bakmasın konuda saptırılmasın herkes kendi düşüncesiyle kalsın ve farklı düşüncelere saygı duyulsun lütfen. Herkesten rica ediyorum bu meseleyi uzatmayalım ve artık tartışma yaratacak mesajlar yazmayalım. Ozgursum ısrarla bir soru sormuş. Öyle bir şart yok besmele çekip kesmesi ve kanı akıtması yeterlidir helal olması için. Herkese göstereceği hoşgörü için şimdiden teşekkürler.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

arkadaşlar, bir abimin anlatıığını aktarıyorum buraya,

ny de manhattan da "..."köprüsünün altında bi türk restorantı varmış, sahibi yaşlı bi hacı amcaymış (valla o oyle anlattı ne köprüsü olduğunu hatırlayamadım şua anda) neyse işte ramazanda gitmiş bizimkisi, işte yemiş içimiş herşeyden tık basa doymuş iftar hali tabi hacı amcam ide buna çıkarıp uludağ gazoz vermiş topu topu 5 $ vermiş.. paylaşmak istedim. eğer o hacı amcayı bulabilirseniz yiyebildiğiniz kadar yiyin
    AEK

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Hayatımda okuyupta acı bir gülümsemeyle ayrıldığım turkish watın tek konusu.. yazık....Kesinlikle türkiyede et yiyip midem bulanmaktansa yada zehirlenmektense yada o kıllı adamların çıplak ellerle pis bir şekilde bana et sunmalarındansa amerikada domuz eti yiyip türkiyedeki dönerlerin 2 3 liraya son derece sağlıksız ortamlarda üretilmesini ve bu zihniyetlere sunulmasını da yine acı bir gülümsemeyle izlerim...O beğenmediğiniz adamlarda et yediler zehirlendiler yada domuz yediler öldüler gibi en ufak birşey hayatınızda duydunuzmu...duymadınız ama türkiyede sokak ortasında düğünlerde milletin gözü önünde bismillah diyip kesilen ve sonra yenilen ve zehirlenen.. türkiye kısır döngüye malesef mahkum.. ((((konuyu dirilttim umarım uyarı almam)))

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)