Work and Travel
Toplam 48 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Ucuz yeme içme (New York)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

eminim helal et muhabbeti yapanların bir etin helal et olması için ne olması gerektiğini bile bilmiyordur.

Helal ürün nasıl olur
    Gıda ürününde domuz yağı kullanılmayacak.

Gıdanın içinde alkol ve türevleri bulunmayacak.

Genetiği değiştirilmiş katkı maddesi olmayacak.

Paketleme malzemesi helal" üründen olacak.

Firma denetiminde Diyanet görevlisi de olacak.

Et kan akıtılarak ve besmeleyle kesilecek.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı realbrutal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eminim helal et muhabbeti yapanların bir etin helal et olması için ne olması gerektiğini bile bilmiyordur.

Helal ürün nasıl olur
    Gıda ürününde domuz yağı kullanılmayacak.

Gıdanın içinde alkol ve türevleri bulunmayacak.

Genetiği değiştirilmiş katkı maddesi olmayacak.

Paketleme malzemesi helal" üründen olacak.

Firma denetiminde Diyanet görevlisi de olacak.

Et kan akıtılarak ve besmeleyle kesilecek.

İşine geliyorsa okursun gelmiyorsa kimse hakkında yorum yapmazsın.Senin gibi 100 kişiye helal et konusunda ders veririm. 2 yıldır bu sorunu yaşıyorum araştırmadığım yer okumadığım bilgi kalmadı. Kimseye zorla helal kesim et arayıp yiyin demiyorum. Herkesin inancı kendine. Ben benim gibi düşünenler için bilgi verdim farklı düşünenler eleştirsin diye değil. New yorkta Helal ürün satan baya yer var ama pişmiş yemekten bahsettim ben,pişmiş olarak hazır satan çok yer yok.

Dervish restaurant için söylüyorum 2 tane arkaşım orada 1 yıl çalıştı etleri helal değil. Helal olmadığı gibi bazı yemeklerde şarap bile kullanıyorlar.

Ny'ta helal yemek satan Türk restaurantları için bir konu açıp orada adreslerini yazmayı düşünüyorum.Benim gittiğim ve bildiğim 7-8 tane Türk restaurantı mevcut.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı lebron23 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İşine geliyorsa okursun gelmiyorsa kimse hakkında yorum yapmazsın.Senin gibi 100 kişiye helal et konusunda ders veririm. 2 yıldır bu sorunu yaşıyorum araştırmadığım yer okumadığım bilgi kalmadı. Kimseye zorla helal kesim et arayıp yiyin demiyorum. Herkesin inancı kendine. Ben benim gibi düşünenler için bilgi verdim farklı düşünenler eleştirsin diye değil. New yorkta Helal ürün satan baya yer var ama pişmiş yemekten bahsettim ben,pişmiş olarak hazır satan çok yer yok.

Dervish restaurant için söylüyorum 2 tane arkaşım orada 1 yıl çalıştı etleri helal değil. Helal olmadığı gibi bazı yemeklerde şarap bile kullanıyorlar.

Ny'ta helal yemek satan Türk restaurantları için bir konu açıp orada adreslerini yazmayı düşünüyorum.Benim gittiğim ve bildiğim 7-8 tane Türk restaurantı mevcut.
    ben genel bir yorum yapmıştım.sen niye bu yazdığımı üstüne alındın anlamış değilim.helal et konusunda madem bu kadar bilgilisin,o zaman ben helal et konusunda bilgi vermeden önce sen yazsaydın bir şeyler.

şahsen burdaki konuyu görünce merak ettim araştırdım.domuz etinin dinimizde yasak olmasından dolayı onun yağı ve eti helal food olmasını engellediğini biliyorum.ama başka ne olması gerektiğini merak ettim araştırdım öğrendim.konuyuda forumda paylaştım.bilseydim senin ders verecek kadar bilgili olduğunu önce sana sorardım.hatamdan dolayı kusura bakma.

çok bilgili arkadaşım verdiğim bilgilerde herhangi bir hata varmı? hata yoksa peki sence kaç yer bu yazdıklarımı tamamen uyguluyor? bu dediklerimi türkiyede dahildir.

eğer paylaştığım bilgide hata varsa senin için bi yiyeceğin helal food olması için gerekli kriterler neler?bunları paylaşabilirsen hem benim hemde forumdakilerin işine yarayacağına eminim.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)