arkadaşlar garanti dediğiniz şey öyle cuzi miktarlara yapılan birşey değil benim aldığım hp nin garantisi 459 dolar civarıydı .arkadaşımda apple aldı ve o uluslararası garanti yaptırdı yaklaşık 250 dolar civarı.
arkadaşlar garanti dediğiniz şey öyle cuzi miktarlara yapılan birşey değil benim aldığım hp nin garantisi 459 dolar civarıydı .arkadaşımda apple aldı ve o uluslararası garanti yaptırdı yaklaşık 250 dolar civarı.
All the miles that separate disappear now when I'm dreaming of your face..
evet aynen öyle aldığımız makineler bozuldu bizde bu kadar para ödedik demedim yani .siz alırken size garanti istiyormusunuz diye bir soru soracaklar sizde ben zaten türkiyede yaşıyorum nası olabilir o garanti dersiniz o da uluslararası garantimiz var fiyatlarımızda 250-500 bir rakam söyler .yaptırırsınız veya yaptırmazsınız durum bundan ibaret.
All the miles that separate disappear now when I'm dreaming of your face..
ASUS 'ta yok diye biliyorum bende . Sadece Toshiba ve Mac icin var . Zaten uluslararasi garanti bile olsa parca degisiminde ABD - Turkiye arasi kargo parasi sizin cebinizden cikiyor ! Ama format vs. gibi parca degisimi olmazsa ucretsiz baktirabilirsiniz uluslararasi garanti ile .
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks