selamlar .......2008 de new hampshire a gıdenler yasadıklarını anlatabılırler mı acaba mesela calıstıkları yerden yasadıkları ortamdan ıklımden eğlence mekanlarından bahsedebılrlerse cok sevınırım ...tsekkrler
selamlar .......2008 de new hampshire a gıdenler yasadıklarını anlatabılırler mı acaba mesela calıstıkları yerden yasadıkları ortamdan ıklımden eğlence mekanlarından bahsedebılrlerse cok sevınırım ...tsekkrler
arkadaşlar bende bu yaz bu bölgede bi yerler düşünüyorum ama neresi olacagı konusunda kararsızım bu bölgede en eglenceli en güsel bölge nereleri ve büyükşihirlere yakınlıklaır ulaşımları alışveriş merkezleri felan nasıl buralar bu konuda bilgilerini paylaşırsa gidenler sevinirim![]()
Ben burda yasiyorum ve cok guzel olur yaz aylari eglenceli bir eyalettir turistik bolge oldugu icin is imkani coktur orman okyanus daglar hersey ic ice Bostona 45 dakika ve newyork citye 4.5 saat uzaklikta yaz aylari cok sicak olmaz unlu plaji ve sehirleri kalitelidir
kesinlikle gtmek istediim yerlerden bi tanesi
bende gıtmeyı dusunuyorumda bu sene cok turk oraya gıdıcekmıs gıbı bır hıs var ıcımde ondan vazgecebılırım:S oraya kadar gıdıpte turkcemızı gelıstırmeyelım![]()
benim de gitmek hatta çalışmak istediğim yerlerden birisi, henüz belli değil ama bakalım.. =)
hayırlısı olsun bende fuarı beklıyorum bakalım neiş olsa yaparım :S
inş.hepmiz için hayrlısı olur ne dielim wala
work için olmasa da travel için giderim ben de
new hampshire'de vergi yokmuş sanırım..örneğin buradan araba alsak direk vergi ödemedenmi alıyoruz?
resmı sıtelerıne gırıp kanunlara bakabılırsın bazı durumlarda 0 vergı olayı yoktu galıba ama ne olduğunu bılmıyorum
bizde bu yaz gilforda gidicez arkadaşlarla..daha önceden giden var mı?
arkadaşlar benimde bir sorum olacaktı new jerseyle new hempshire arasında kaldım daha henüz iş tercihi yapmadım ekonomik olarak hangisi daha iyidir.işlerin saatlik ücreti hemen hemen aynı.new jerseydeki iş turist transfer işi newhempshiredaki iş camp işi siz olsaydınız hangisini seçerdiniz?nie?tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim...
arkadaşlar 15 haziranda new hampshire a gidiorum ben de.13 hafta çalışıcam.weirs beachte half moon enterprises diye bi tatil köyünde.saat ücreti 7.75 ten haftada 55 saat.kalacağım yer de belli oldu.çok araştırdım ve gerek iş gerek eyalet açısından doğru bi karar verdiğimi düşünüyorum.merak ettiğim oraya gidecek arkadaşlar varmı?
Merhaba arkadaşlar Lincoln,NH hakkında bilgisi olan var mı ?
arkadaşalar new hampshire'da gilford nasıl biryer? farm work ayarlamaya çalışıyorum burada
arkadaşlar tavsiye edermisiniz.??
2009 Da gitmeyi planlıyorum
woodstock hakkında bilgisi olan varsa paylasırsa sevinirim..
arakadaşlar new hampshire gidenlerden yer hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim.![]()
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
arkadaslar bende NH SALEM diye bir yere gidiyorum.. var mi yoldaş)
ben new hampshire weirs beache gidiyorum.
ben de Portsmouth'a gidiyorumm![]()
new hampshire hiç tavsiye etmem.
2009 yılı WAT programına ilk kez katılıyorum.
Çalışacağım İş:
Gaylord National Resort & Convention Center
Washington D.C.
Housekeeper, Houseman.
www.gaylordnational.com /
www.nationalharbor.com
Saat Ücreti:
8$ + overtime 12$
Konaklama:
Red Roof Inn - Motel
www.redroofinn.com
12.5 $ günlük.
arkadaşlar ben 10 haziranda nh newhamptona gidiyorum gelen varsa irtibata geçsin benimle
westblood
arkadaşlar 10 haziranda NH newhamptona gidiyorum gelen varsa irtibat = westblood
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks